Három csillagjegy számára sorsdöntőek lesznek a következő napok, ugyanis olyan álmaik is teljesülnek, amelyekről szinte már letettek. Ám itt az ideje, hogy visszakapják az életbe vetett hitüket, mert most tényleg minden megtörténik, ami eddig csak a legvadabb álmaikban fordult elő. Lássuk, kik a szerencsések!

Oroszlán

Ez a hét egy egészen rendkívüli, most kell valami új dologba belekezdened. Gondold át, milyen terveidet szorítottad háttérbe az elmúlt időszakban, és milyen álmaid vannak, amelyekhez nem voltál elég bátor, hogy a nyomukba eredj. Itt az ideje, hogy tényleg csak az lebegjen a szemed előtt, hogy mit szeretnél az élettől. Engedd, hogy a vágyaid és a megérzéseid vigyenek, és ne lepődj meg rajta, ha annyira jól mennek a dolgaid, hogy úgy érzed, mintha egy filmben lennél.

Szűz

A Szűz energiái rendkívül pozitívak, főleg a karrier és a pénzügy területén az életének. Ha fontolóra vetted hogy visszaülj az iskolapadba, akkor tedd meg, bővítsd a tudásodat, fejleszd magad! Nézd át a befektetéseidet, gondold át, hogy hogyan kellene bánnod a pénzzel, légy magadhoz nagyon őszinte, és ne költs többet arra, amiről te is tudod, hogy nem kellene. Eddig mindig másokat helyezted előtérbe, csendes, és visszafogott voltál. Ám itt az ideje, hogy megmutasd, hogy te is tudsz főnök lenni, ha úgy kívánja a helyzet. Hidd el, a határozottságod annyira meglepő lehet mások számára, hogy minden úgy történik majd, ahogyan szeretned.

Bak

Talán úgy érzed, hogy a dolgaid egyáltalán nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. Pedig ez egyáltalán nem igaz, a dolgok nem azért siklanak ki néha, mert valami rossz van számodra megírva. Éppen az ellenkezője: itt a lehetőség, hogy változtass a hozzáállásodon, és kicsit keményebb légy. Nem lehet, hogy mindig csak más jólétéért dolgozz, és az sem, hogy lábtörlőként átsétáljanak rajtad. Itt az ideje, hogy kinyisd a szád, és hangot ahogy annak, te mire vágysz, és te mit szeretnél. Hidd el, csak így indulhatsz el a boldogság felé.