Közeledik az új év. Te is kíváncsi vagy, hogy mire számíthatsz 2024-ben? Most eláruljuk, hogy a horoszkóp szerint a csillagjegyeknek, melyik hónapjuk lesz a legszerencsétlenebb, de fel a fejjel, sok öröm is vár majd! 

Kos

Bár számodra a nyár az év csúcspontja lehet, a szeptember kétségtelenül kihívásokkal teli hónap lesz számodra. Minden a feje tetejére áll, különösen a hónap elején. Röviden: a feszültségek egyre intezívebbek lesznek, és konfliktusok alakulhatnak ki.

Bika

Júniusban minden elromlik, különösen, ha szakmai életedről lesz szó. A stressz felhalmozódik, és bizony sokat kell küzdened majd azért, hogy jó döntéseket hozz meg. A jó hír, hogy a nyár többi része már sokkal vidámabban fog telni. 

Ikrek

Őszintén szólva a január egy nehéz hónap lesz az Ikrek számára. Úgy tűnik, semmi sem fog jól menni, és azon tűnődsz majd, hogy a csillagok ellened vannak-e. Nézd a jó oldalát, hogy legalább hamar túlesel rajta, és az év hátralévő részében már kevesebb problémád lesz.

Rák

Nehézségek jönnek májusban... Függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy, vagy párkapcsolatban élsz, szembe kell nézned azzal a lehetőséggel, hogy sok félreértés bonyolítja az életed, amikor szerelemről van szó. Jegyezd meg, hogy a nyitot kommunikáció sokat segíthet majd a helyzeteden.

Oroszlán

Júliusban el fog fogyni a türelmed. Minden bizonnyal sok gondot fog okozni, hogy nem tudod majd magadban tartani a véleményedet. Sok próbát kell majd kiállnod, valamint nagyon túlterheltnek érzed magad. Ne aggódj, megtalálod az utad! 

Szűz

Augusztusban nem sok minden fog történni, kedves Szűz. A terveid azonban meghiúsulnak, és a végén csalódottnak fogod érezni magad az előrehaladás hiánya miatt. Ősszel azonban már sokkal több lehetőség tárulkozik eléd.

Mérleg

Rád is augusztusban várnak a nehézségek. Az Uránusz és a Plútó folyamatos jelenléte és befolyása destabilizáló hatással lesz rád. Semmi sem fog sikerülni, és még anyagi gondokba is kerülhetsz, de ne félj, hamar megtalálod majd a jó irányt az életedben.

Skorpió 

Nem a július lesz a kedvenc hónapod 2024-ben. Bár ez a napsütés és a kikapcsolódás hónapja, nálad drámával lesz tele. Ami pedig leginkább fog bosszantani, hogy még a kapcsolatodban is meg fog jelenni a feszültség. Egy kis pihenésre lesz szükséged!

Nyilas

Októberben nem fogsz unatkozni, de sajnos ezt nem a pozitív értelemben értjük. Bonyolult döntések elé fogsz nézni a szerelmi életeddel és a munkahelyeddel kapcsolatban is. Az lesz a baj, hogy nem fogod tudni, mit csinálj. A szíved vagy a fejed kövesd?

Bak

Júliusban anyagi problémák merülhetnek fel, mert túl sokat költhetsz, és már nem tudod irányítani a pénzügyeidet. Fontos, hogy egy kicsit keményebb legyél magaddal, és ne csábulj el, ha éppen rossz napod van. Később megköszönöd! 

Vízöntő 

Számodra sem lesz túl fantasztikus a július. Akár párkapcsolatban élsz, akár csak most kezdtél randevúzni, a nyár bonyolult évszak lesz. Még az is előfordulhat, hogy a romantika egy időre szünetel majd az életedben, de itt lehetőséged lesz arra, hogy magadra fókuszálj. 

Halak

Októberben fogod azt érezni, hogy minden elromlik körülötted, és nehezen fog menni, hogy pozitív tudj maradni, miközben egy kicsit elveszettnek is érzed magad. Úgy érezheted majd, hogy egyszerre zúdul minden probléma a nyakadba.

Via