Március 10-én a Hold a Halakba lép, és a zodiákus tagjaiban felébred a vágy a misztika, a spiritualitás iránt. Ezzel együtt felfokozódnak a megérzéseik, átalakulhat a gondolkodásuk és nem mindennapi történésekben lehet részük. A horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek még az élete is megváltozhat a Halak újhold idején:

Szűz

A napokban ne maradj otthon és vedd elő a legcsinosabb ruhádat, mert találkozód van a Nagy Ő-vel. A csillagok gondoskodnak arról, hogy végre megismerkedj azzal az emberrel, aki tökéletesen kiegészít majd téged. Viszont, ha már foglalt a szíved, akkor is hatalmas meglepetésben lesz részed, mert a szerelmed magától előhozakodhat azzal, hogy lépjetek a következő szintre!

Mérleg

Eljött az idő Mérleg, amikor reflektorfénybe kerülsz! A karrieredben áttörésre számíthatsz. Végre előléptethetnek vagy felajánlhatják álmaid munkáját. Meglehet, már régen letettél egy álmodról, erre ezüst tálcán kínálhatják neked. Ez igazán csodálatos, nem gondolod? Csak arra figyelmeztetnek a csillagok, hogy igyekezz megtartani a munka és a magánélet közötti egyensúlyt!

Halak

Ez számodra az év legfontosabb újholdja, Halak, hiszen a te jegyedben történik! Most aztán minden esélyed megvan arra, hogy az univerzum megadja azt, amiről álmodsz. Nyugodtan mondd ki, mire vágysz és figyeld meg: ajtók nyílnak meg előtted. A következő napokban a világ legszerencsésebb emberének érezheted magad.