Hihetetlen, hogy repül az idő, már március közepén járunk! A természet szépen lassan éledezik, nem csoda, ha magadon is azt veszed észre, hogy egyre jobb a kedved, és egyre többet mosolyogsz! Vannak olyan csillagjegyek, akik számára ez a hét lesz a legszerencsésebb. Mutatjuk, kiknek érdemes most az álmaik felé tenni egy lépést, az ő életükben ugyanis Fortuna olyan erősen lesz jelen ezen a héten, mint még soha!

BAK

Nincs más csillagjegy, aki annyire ragyogna ezen a héten, mint a Bak! Ezt a különösen vonzó pluszt pedig a pasik is észre veszik, hidd el! Érdemes nyitott szemmel járnod, ugyanis március 17-én egy hatalmas lehetőséget görget eléd az élet a szerelem terén. Végre rátalálhatsz a lelkitársadra, úgyhogy ha ezen a napon hívnak randizni, szóba sem jöhet, hogy nemet mondj! A kapcsolatban élő Bakok számára új korszak nyílhat a szerelmi életükben. Újra felfedezhetitek szerelmetek erősségeit, újra egymásra találhattok! Nemcsak a szerelmi életed, de a karriered is végre ott tarthat, ahol szeretnéd. A főnök végre látja majd, hogy ha valaki, akkor te megérdemled a jutalmat. Akár fizetésemelést is kaphatsz, ez pedig azt is jelenti, hogy végre gondtalanul hódolhatsz kedvenc hobbidnak, a vásárlásnak. A Szaturnusznak köszönhetően új utak nyílnak előtted, végre olyan ütemben fejlesztheted magad, amilyenre mindig is vágytál!

Rák

Nemcsak a Bakoknak, de a Rákoknak is hatalmas szerencséje lesz ezen a héten! Hogy eddig kitartóan és alázattal melóztál, végre kifizetődik! Bebizonyosodik, hogy a kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét. Ha változásra vágysz, most akkor sem lőhetsz mellé. Hatalmas igényed van jelenleg a erre, úgyhogy ha lehetőséged adódik rá, semmiképpen ne riadj meg tőle. Itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónádból, és rábízd magad a sorsra. A szerencse most mindig a te pártodon áll majd, úgyhogy lehetetlen rossz döntéseket hoznod. Az egészséged is szuperül szolgál, remek formában leszel, régen volt ennyire jó a közérzeted!

Ikrek

Sorsdöntő lépés következhet be a karrieredben. Sosem voltál még ennyire magabiztos! Nem csoda, hogy több munkaadó is pályázik rád, és a régen várt sikeres üzleteket is megkötheted! Akár főnök is válhat belőled ebben az időszakban, most nyílhat fel a környezeted szeme, mennyire jó vezető lennél! Kreativitásod és fantáziadús ötleteid végre elnyerik jutalmukat! Te nem feltétlenül az érzelmek, hanem a testiség mezején bontakozol ki ezen a héten, a pasid le lesz nyűgözve, mennyire magabiztos lettél a huncutkodásban is! Most tényleg nem stresszelsz semmin, és ez hatalmas lendületet ad!

via