A heti horoszkóp szerint a 25-ei Oroszlán telihold segít megvalósítani a zodiákus tagjainak a korábban kitűzött vágyaikat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A 25-ei telihold Oroszlánban izgalmas áttörést hoz. Valami, amit még augusztusban elkezdtél (kötés megtanulása, alkalmazások használata, minden héten új recept kipróbálása), most betetőzik és jelentős sikert érsz el benne. Bár a munkában is felpörögnek a dolgok, az élvezetnek kell a legfőbb prioritásnak lennie. 

Bika

Ez a hét gazdagságot hoz. Először a Vénusz uralkodó bolygója lép be a Bakba, az utazási és oktatási házba, inspirálva téged az utazások megtervezésére és önmagad fejlesztésére. Aztán a 25-ei telihold az Oroszlánban áttörést hoz az otthoni és családi életében. Bármi is volt a vágyad augusztusban, az valóra válik.

Ikrek

Valami, amit még augusztusban kezdtél el tervezni, végre megtörténik az Oroszlán telihold hatására. Bármennyire is úgy érzed Ikrek, hogy a napokban mindent meg kell tenned másokért, mert szükségük van rád, ne feledd: elsősorban a saját igényeidre kell fókuszálni.

Rák

Még augusztusban kitűztél néhány célt. Először is, hogy több pénzt keress, másodszor pedig – de ami még fontosabb – hogy kedvesebb legyél önmagaddal. A 25-ei telihold Oroszlán megmutatja, milyen messzire jutottál mindkét fronton. Ráadásul a napokban rendkívül népszerű leszel, és mindenki ott akar lenni, ahol te vagy.

Oroszlán

Egész héten élvezheted a figyelmet. Lehetetlen nem észrevenni téged a 25-ei teliholdnak köszönhetően, ami a jegyedben történik. A még augusztusban kitűzött céljaid megvalósulnak. Sokat nyertél az elmúlt időszakban, de sokat vesztettél is, és ezek végiggondolása érzelmessé tesz.

Szűz

Noha a legtöbb barátod és szeretteid fel vannak pörögve ezen a héten, te sokkal visszafogottabbnak érzed magad. Az Oroszlán teliholdja 25-én hibernált üzemmódban talál téged. A jó hír az, hogy testileg és mentálisan is remekül fogod érezni magad. Van még olyan, amit megtehetnél a jólétedért?

Mérleg

Uralkodó bolygód, a Vénusz 23-án a Bakba, ezzel együtt pedig az otthon szektorába költözik, és még jobban be akarsz majd kuckózni. Ám a 25-ei telihold az Oroszlánban megvilágítja a társasági szektorodat, és arra ösztönöz, hogy küzdj meg a hideggel és menj el szórakozni.

Skorpió

Bonyolult a viszonyod a reflektorfénnyel, de ezen a héten nem tudod elkerülni. A 25-ei telihold az Oroszlánban olyan áttörést hoz a karrieredben, amilyenre mindig is vágytál. Azok a projektek és együttműködések, amik még augusztusban apró ötletek voltak, most elsöprő sikert hozhatnak neked.

Nyilas

Még augusztusban megvetted repjegyedet a következő nyaralásodra, jelentkeztél egy órára vagy spirituális szándékokat tűztél ki magad elé. Lehet, hogy a tél közepe van, de a 25-ei telihold az Oroszlánban felvirágoztatja az augusztusi terveket. Felszállsz a repülőre, elindulsz az első tanítási napodra, vagy a lelki tisztaság új szintjét éred el.

Bak

Egyesek reflektorfénybe kerülnek a telihold hatására. De amíg néhány Bak a vörös szőnyegen érzi magát, addig mások inkább sírnak. A kemény beszélgetésektől, a katartikus terápiás ülésektől, a megható élményektől. A jó hír az, hogy a „szépségbolygó”, a Vénusz 23-án belép a jegyedbe, így bár zokogsz, de jól nézel majd ki!

Vízöntő

Az Oroszlán teliholdja 25-én a partnerségi zónádba esik. Azok a kapcsolatok, amik még augusztusban még csak palánták voltak, most érik el csúcspontjukat. Viszont a napokban meg kell hoznod pár fontos döntést: sziklaszilárdan kitartasz egy-egy elhatározás mellett vagy végleg elengeded őket.

Halak

Végre látni kezded a munkád eredményét. Nem voltak hiábavalóak az erőfeszítéseid. Ezzel együtt, azt is érzékelni fogod, hogy mi az, amit esetleg nem kellene erőltetni a továbbiakban. A napokban egyre tisztábban látsz majd azzal kapcsolatban, mire van szükséged a sikerhez.