A heti szerelmi horoszkóp szerint váratlanul berobbanhat a szerelem és a boldogság a zodiákus tagjainak életébe. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Éppen most kezdődött egy fontos új korszak az életedben, mivel a sorscsomópontok beléptek a Kosba és a Mérlegbe. Jelentős növekedést és változásokat fogsz tapasztalni magadban és a kapcsolatodban is. Emiatt előfordulhat, hogy szakítasz, vagy újradefiniálhatod, mit jelent számodra a szerelem.

Bika

Itt a lehetőség, Bika, hogy olyan párt válassz, akiről mindig álmodtál. A héten nagyon szerencsés lehetsz a szerelemben. Ez a párban élőkre is igaz, akik megteremthetik a vágyott életüket a szerelmükkel, és ehhez elég csupán annyi, hogy beszélnek a vágyaikról.

Ikrek

A kapcsolat javítása érdekében meg kell nyílnod a szerelmed felé, hogy megtudja, mire van szükséged és miről álmodsz. Az egyedülállóknak ugyanennyire pontosan kell tudniuk azt, mire vágynak a leendő pasijuktól, máskülönben megint csak egy időrabló kapcsolatban találják magukat.

Rák

Nem baj, ha a szerelem az egyik legfontosabb dolog számodra. Csak egyensúlyba kell hoznod ezt az önmagad iránti szereteteddel. A romantikus életedben bekövetkező drámai változások és elmozdulások egy teljesen új fejezetet idézhetnek elő a párkapcsolatodban. A szinglik pedig újra esélyt adnak valakinek, akivel már egyszer randiztak.

Oroszlán

Szorgalmasan dolgoztál azon, hogy megváltoztasd a szerelemről alkotott felfogásodat, és próbálj nyitottabbá válni. Bár ez nem volt mindig könnyű, de most kifizetődik, mert olyan kapcsolatban találhatod magad, amilyenre mindig is vágytál. Ez a szinglikre is érvényes, akik végre rálelhetnek a Nagy Ő-re.

Szűz

Olyan meglepetést okoz a pasid, amire nem vagy felkészülve. Könnyen megeshet, hogy megkéri a kezedet vagy feldobja a házasság, esetleg az összeköltözés ötletét. Ha szingli vagy, és készen állsz újra megnyílni a szerelem előtt, a sors gyorsan lehetőséget biztosítana arra, hogy találkozz valakivel, akivel komoly kapcsolatod lehet.

Mérleg

Szingliként nagyon jó úton jársz, és hamarosan egészen begyógyulhatnak a lelki sebeid, amik a segítségedre lesznek a továbblépésben. A párban élő Mérlegek kapcsolata folyamatosan jobb lesz, és nemsokára megérkeznek kapcsolatuk azon fejezetéhez, ahová mindig is szerettek volna.

Skorpió

Talán néha úgy érzed, semmi értelme a kapcsolatodon dolgozni, mert úgysem lesz olyan, mint szeretnéd. Ugyanígy érezhetnek a szinglik is: felesleges dolgozniuk magukon, ha nincs is normális pasi. Fontos, hogy most semmilyen törekvést se adj fel, mert már így is messzire jutottál. Még egy kicsit tarts ki!

Nyilas

Méltó vagy mindenre, amire vágysz, de ha folyamatosan alábecsülöd magad, akkor soha nem fogod megkapni azt a kapcsolatot, amilyenre vágysz. Akár szingli vagy, akár párban élő, dolgoznod kellene magadon, különben egyre csak távolabb fogsz kerülni a (leendő) pasidtól, és mindattól, amiről álmodsz.

Bak

Nagyon erősek a megérzéseid most a szerelemmel kapcsolatban. Akár pozitív, akár negatív érzéseid vannak egy pasival kapcsolatban, ne hagyd figyelmen kívül őket. Ugyanez a helyzet akkor, ha párban élő vagy. Sok múlik most azon, mennyire hagyatkozol az intuícióidra. Csak bátran!

Vízöntő

Egyre komolyodnak köztetek a dolgok Mr. Biggel. Igazán jó esélyek mutatkoznak arra, hogy rövidesen új szintre emeljétek a kapcsolatotokat. A szinglik mostanában sokat álmodoznak a tökéletes pasiról, és egyik nap hirtelen azon kaphatják magukat: elkezdtek vele megismerkedni.

Halak

Ijesztő lehet arra gondolni, hogy újra odaadd a szívedet valakinek, de ne hagyd, hogy ez megállítson. Éld át újra a szerelem csodáját! A párban élők egyre teljesebbnek érzik magukat a pasijuk mellett, akivel együtt szövögetik a jövővel kapcsolatos terveiket.