A hétvégi horoszkóp szerint március első napjaiban fontos kérdéseket tisztáznak a párban élők, közben a szinglik belevetik magukat az ismerkedésbe. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Egyszerre várhat rád szomorú, de örömteli élmény is a hétvégén. Úgy dönthetsz, hogy befejezed a jelenlegi kapcsolatodat, ami persze fáj valahol, de könnyen megeshet, hogy egyúttal bele is vágsz egy újba. Meglehet, a szingliknek is fontos döntést hoznak, mert két pasi közül kell választaniuk.

Bika

Milyen lenne az élet a barátaid nélkül? Egyedülállóként most igazán sokat köszönhetsz nekik, és varázslatos élményekben lesz részed mellettük. A párban élők kapcsolata az utóbbi időben barátias lett, de ez ne ijessze meg őket. Egyszerűen csak szükségük lenne egy kis minőségi időre és néhány új élményre ahhoz, hogy visszahozzák a tüzet a kapcsolatukba.

Ikrek

Mostanában rengeteget dolgoztál és ennek a szerelmi életed látta kárát. Szingliként semmi időd nincs manapság az ismerkedésre. Jó ez így neked? A párban élőknek pedig nagy szükségük lenne arra, hogy több időt töltsenek együtt, már csak azért is, mert a pasijuk eléggé elhanyagolva érzi magát.

Rák

Ne csak álmodozz arról, hogy valami izgalmas vagy forró dolgot csinálsz az imádottaddal, hanem valósítsd is meg ezeket a vágyakat. Pont ez az, amire szükségetek lenne! A szinglik összetalálkozhatnak egy régi barátjukkal, és hirtelen vágyat érezhetnek arra, hogy ne barátokként folytassák a kapcsolatukat.

Oroszlán

Megosztani valakivel az életet csodálatos dolog, de sajnos valamiért nem vállalhatod fel a kapcsolatodat. Talán azért, mert szeretői viszony fűz össze titeket, vagy egyszerűen nem találjátok bölcs dolognak. Meglehet, hogy kollégák vagy közeli barátok vagytok és előbb szeretnétek meglátni, működni fog-e a dolog kettőtök között.

Szűz

Az elköteleződés nagy döntés. A hétvégén egyértelmű válik számodra, mit is akarsz igazából. Addig ne egyezz bele semmibe, amíg nem vagy teljesen biztos magadban, legyen szó egy újonnan induló kapcsolatról vagy akár összeköltözésről, esetleg házasságról, ha régebb óta együtt vagytok.

Mérleg

Tökéletes ez a hétvége ahhoz Mérleg, hogy kifejezd Mr. Bignek, mit érzel iránta. Nem kell nagy dologra gondolnod, elég, ha egy meghitt romantikázás közepette elmondod, mit jelent neked. Meg fogsz lepődni azon, amit utána ő mondhat neked. A szinglik életében felbukkanhat az exük.

Skorpió

Ideje átadni magadat a romantikázásnak, Skorpió. Ne várj a tökéletes időpontra, mert az sosem jön el. Ha teheted, tegyél mindent félre a szerelmedért, és töltsetek el egy meghitt, illetve forró hétvégét. Valami varázslatos történhet, ha megteszed! Az egyedülállók élvezik a csodáló pillanatásokat, amiket a napokban kapnak.

Nyilas

A hétvégén új megvilágításban láthatod magadat és talán szerepet cseréltek a pasiddal, de az biztos, hogy kitörsz a jelenlegi szerepkörödből. Eleinte furcsa lehet, de valószínűleg épp erre van most szükséged és a kapcsolatodnak is. Az egyedülállók megismerkedhetnek egy sráccal a neten, akivel hamar összemelegedhetnek.

Bak

Oszd meg álmaidat a szerelmeddel, Bak. Sokkal könnyebben megvalósulhatnak, mint azt gondolnád. Bízz abban, hogy egy hullámhosszon vagytok. A szinglik is adjanak hangot a vágyaiknak, és osszák meg az univerzummal, milyen pasit keresnek. Akár napokon belül kellemes meglepetés érheti őket!

Vízöntő

A hétvégén egy csomó olyan dolgot csináltok Mr. Biggel, ami segít megszilárdítani a kapcsolatotokat. Együtt tervezitek az álomotthonotokat, a jövőtöket, új élményekkel gazdagodtok a mindennapokban és az ágyban is. A szinglik megismerkedhetnek egy szimpatikus sráccal, de még nem tudják, mi fog kisülni a dologból.

Halak

Ez egy hihetetlen időszak ez a számodra, Halak. Ha egyedülálló vagy, elkezdhetsz olyan embereket vonzani, akikkel kapcsolatban korábban azt hitted, esélyed sem lenne. Amennyiben párban élő vagy, az életedet kész tündérmesének érezheted. A jelek szerint a pasid valóra váltja minden álmodat.