Alig több, mint két nap van már csak hátra az óévből, és mi sem természetesebb, mint hogy az ember vissza- és előretekint: ez utóbbihoz nyújt segítséget a horoszkóp. A 2024-es előrejelzés a következő 3 csillagjegynek különösen izgalmas, mert hatalmas változást jelez előre. Ez azt jelenti, hogy ha az alábbi 3 jegy valamelyikében születtél, akkor jövőre ilyenkor már valahol máshol leszel, másmilyen leszel, más körülmények között leszel... mutatjuk a részleteket!

Ikrek

Talán már most is érzed, hogy beindult a változás az életedben, de egyelőre ez még csak az előszele, az előérzete annak a nagy dolognak, ami 2024-ben vár rád. Ne egy éles váltásra számíts (bár lesznek ilyen változások is, de kisebb horderejűek), mert az év legnagyobb változása szépen, lassan, organikusan bomlik majd ki az életedben. Ahogy változik egy-két dolog a környezetedben, a hetek-hónapok múlásával te is megváltozol, és a két folyamat egymást erősíti majd. Megváltoztatnak téged az események, és ahogy változol, te is formálod a környezetedet és az életedet. Bizonyos dolgok persze állandóak, de ezzel együtt is hatalmas utat fogsz bejárni 2024-ben, kedves Bika!

Vízöntő

Rengeteg változást jelez előre a horoszkóp a Vízöntő számára 2024-re. Lesznek pozitív és negatív irányú változások az életedben egyaránt, de rajtad múlik, hogy ezeknek mi lesz az eredője, hogy összességében milyen változásokból lesz a több. A bölcsességedet teszi majd a leginkább a próbára 2024: tudnod kell majd, hogy mik azok a változások, amik ellen felesleges küzdened, mert akármit csinálsz, úgyis bekövetkeznek majd. Lesznek azonban olyan folyamatok, amiket nagyonis tudsz majd uralni, irányítani, fékezni vagy gyorsítani. Legyél tudatos egész évben, figyelj befelé, és tudni fogod, mikor érdemes tenned valamit, és ha érdemes, akkor mit! Igen, lesznek olyan változások, amik egyáltalán nem lesznek az ínyedre, de ilyenkor ne felejtsd el, hogy az élet maga a változás. Ami nem változik, az talán már nem is élő. Az, hogy 2024-ben ennyire pezsegni-mozogni fog körülötted minden, azt jelenti, hogy egy élettel teli, izgalmas, tanulságos, gyönyörű év vár rád!

Halak

Több apró módosulás, kaland és/vagy epizód után a Halak életében a nyáron jön el egy olyan esemény, ami szinte mindent végérvényesen megváltoztat majd. Még ami állandó, az is újnak látszik, ha az ember hirtelen más helyzetben kerül, és más szemszögből szemléli ugyanazt a dolgot. Igen, kedves Halak, hamarosan minden megújul körülötted, és ezzel elkezdődik majd az életednek a következő korszaka. Sok szempontból ez lesz életed eddigi legszuperebb periódusa, szóval ezt elrontani nem nagyon tudod se te, se más. De azért arra esetleg érdemes figyelned, hogy amikor a korszakhatárhoz érsz, csak azokhoz a dolgokhoz ragaszkodj, aminek van helye a jövőben is. Ami kizárólag a múlté, azt engedd el, mert hamarosan eljön majd az időpont, amikor leteheted a feleslegessé vált terheket!