Elindult a nyár, a boldogság évszaka, ahol a szabadságról, a szerelemről és a szórakozásról szól minden. Nos, 3 csillagjegynek nem erről szólnak majd a következő hetek, ugyanis a Neptun retrográd arconcsapja őket. Nem minden csillagjegyet egyformán befolyásol a Neptun retrográd. Míg egyesek számára nehézséggel teli időszak jön, mások alig vesznek észre változást. Különösen a víz jegyek érzik meg nagyon intenzíven.

Halak

Mivel a Neptunusz az uralkodó bolygójuk, a Halak természetesen különösen érintettek. A Halak jegy szülötteit alapvetően naivnak tartják, pár kedves szó után szinte bármit megtesznek másoknak. Most azonban meglepően pontosan és reálisan látják a dolgokat. Éppen ezért az is feltűnik nekik, ami eddig nem. Hűtlen pasi, hazudós barátnő vagy rosszindulatú kollega? Előttük ebben az időszakban nem lesz titok. Pedig eddig is láthatták volna, csak a naivitás nem engedte. 

Rák

A Rákok tegyék a szívükre a kezüket! Imádnak középpontban lenni, és emiatt az önsajnáltatásra is képesek. Nagy az igazságérzetük, és természetesen emiatt mindig azt gondolják, nekik van igazuk. Most azonban érzelmeikben ingatagok lesznek: rájönnek a következő időszakban arra, hogy talán tényleg ők nehezítik meg a helyzetüket, és tényleg sok esetben ők a hibásak. Nem lesz ezt egyszerű feldolgozni, ám az már fél siker, ha látják, hol hibáztak. 

Skorpió

Jaj, Skorpió! Kicsit talán túlságosan is élénk a fantáziád. A történetek tőled hallva mindig sokkal izgalmasabbak, mert te úgy adod őket át, hogy azok legyenek. Néha ez ahhoz vezet, hogy a kelleténél jobban eltérsz az igazságtól. Ejnye, erre most mások is rájöhetnek, és kellemetlen helyzetben találhatod magadat. Ideje elfogadnod, hogy nem csupán a pletykák segítségével lehetsz érdekes. Nem szorulsz arra, hogy kiszínezd a történeteket.

via