Mindenkit meglepett a hír, hogy Katalin hercegné a múlt héten fesztiválozni indult, most pedig újabb információk láttak napvilágot a felejthetetlen éjszakáról.

Kirúgott a hámból Katalin hercegné

A walesi hercegnő a hírek szerint nagyon ideges volt a buli miatt, hiszen egyáltalán nincsen hozzászokva, hogy ilyen laza programon vegyen részt. Pedig Katalin hercegné nagyon szeret bulizni, egyáltalán nem veti meg a szórakozást, ám ennál sokkal fontosabbnak tartja, hogy úgy viselkedjen, ahogyan egy hercegnőtől elvárják.

Mint kiderült, Katalin hercegné fogyasztott is a fesztiválon, ahol fűszeres margaritát ivott. A koktélkedvelő hercegné, egyébként a tőle megszokott kedvességgel kezelte az őt körülvevő embereket, nem kivétel ez alól a személyzet sem.

Katalin hercegné 700 fontnyi, azaz közel 320 ezer forint borravalót adott a vendéglátó személyzetnek, és nagyon kedves volt mindenkivel.

Vilmos hercegnek szólt a party?

Sokan azt gondolják, hogy ez a buli egyébként egy visszavágás volt Vilmos herceg részére, aki nemrég a camdeni Koko klubban bulizott a haverjaival. Elképzelhető, hogy Katalin hercegné úgy gondolta, hogy most rajta a sor.

De nem csupán az italfogyasztása volt nagyon meglepő, hanem az is, hogy Katalin hercegné egy olyan szettben jelent meg, amire egyáltalán nem mondhatjuk, hogy megszokott. Fehér tornacipőt, fekete nadrágot, és egy csónaknyakú, a kulcscsontját és a vállait szabadon hagyó felsőt vett fel, ehhez pedig óriási arany fülbevalót viselt.

via