Tavaly nyáron nagy bejelentést tett Katalin hercegné és Vilmos herceg, mivel elárulták, hogy elköltöznek Londonból. Vidékre költöztek, az új otthonuk pedig a windsori kastély területén található. Az Adelaide Cottage nem annyira fényűző, mint a Kensington-palota, de így sem panaszkodhatnak. 

Csodás otthonban él Katalin hercegné és Vilmos herceg 

A család tavaly nyáron költözött el Londonból, akkor azzal indokolták a költözést, hogy szeretnék, ha a  gyerekek vidéken nőnének fel. Az otthonukról azóta nem sok információ derült ki, fotót például csak egyetlen egyszer készítettek róla. 

Az épület eredetileg 1831-ben épült, és az egykori Adalaide királyné egyik kedvenc helye volt. Chris Harvey, a Stelrad ingatlanszakértője pedig további titkokat árult el róla

Mivel csak fél mérföldre van a windsori kastélytól, ez a 4800 hektáros Windsori Nagy Parkban található házikó tökéletes királyi otthon.

A szakértő elárulta, hogy az épületet az elmúlt években többször is renoválták, de műemlékvédelem alatt áll, így megmaradt az eredeti formája. A szobákat például az eredeti faragott kandallók díszítik, és a mennyezet faragásai is megmaradtak. Katalin hercegné és Vilmos herceg kénytelenek igazodni ezekhez a szabályokhoz, így ennek megfelelően rendezték be az otthonukat. 

A ház egyébként nem túl nagy, csak négy hálószobája van, így Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek nincs a házban személyzete. A gyerekeknek természetesen van dadájuk, de ő nem lakik velük. 

Eddig egyetlen alkalommal mutatta meg Katalin hercegné és Vilmos herceg az otthonukat. Tavaly Wales hercegnéje a függőségekről beszélt egy videóban, ekkor látszik mögötte a kanapé, és pár kép. Ez alapján bézs színűek a falaik, és vannak arany részletek. 


Via