Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Katalin hercegné a hétvégén az egyik barátnőjével Houghton Fesztiválon bulizott. Bár azt nem tudjuk, hogy miként táncolt, a szettjéről készült egy fotó. A rajongók pedig valósággal imádták! 

Katalin hercegnét rég nem láttuk ilyen szettben

Wales hercegnéje sokat bulizott, amikor még egyetemista volt. A legtöbb buliban Vilmos herceggel táncolt, a fotók, videók alapján mindig nagyon jól érezték magukat. Mióta hercegné lett, nem sok bulifotó készült róla, az utóbbi években pedig lefoglalta a gyereknevelés. 

De egyetlen hétvégére elszabadult otthonról, és a norfolki Houghton Fesztiválon bulizott. A fesztiválra egy kényelmes, laza és kifejezetten szexi szettet választott. Régen nem láttuk már így. Fekete, skinny nadrágot vett fel, és egy olyan felsőt, amiből kivillant a válla. Korábban kedvelte az ilyen ruhákat, felsőket, de mióta magasabb rangot visel, ritkán látni ennyire merész darabban. A szettjét a kedvenc Veja cipőjével egészítette ki. 

Először nem akart elmenni 

Katalin hercegné manapság már ritkán jár bulizni, ezért habozott, amikor meghívták a fesztiválra. A zenei fesztivált a barátai, David Cholmondeley és Rose Hanbury norfolki birtokának területén tartották. 

Katalin habozott, de végül beleegyezett, és egy nagy biztonsági személyzettel vett részt

– árulta el a királyi család egyik közeli ismerőse. 

A hercegné láthatóan remekül érezte magát, a rajongók pedig imádták a buliszettjét, ami nagyban eltér azoktól az elegáns ruháktól, amiket a hivatalos eseményeken visel. 


Via