Indul egy újabb hét, amely ismét lehetőséget kínál arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból! Persze az eredményekhez sokszor szükség van a szerencsére is, három csillagjegynek pedig abból biztosan nem lesz hiánya a héten! Lássuk, kik ők!

Kos

A Kos sosem a félelemről híres, ám ezen a héten bátrabb leszel mint valaha! Merész tetteidért pedig jutalmad, hogy a szerencse is melléd áll! Most végre bebizonyosodik, hogy jól tetted, amikor nem rettentél meg a nagyobb kihívásoktól, és bíztál a sorsban! A sok munkád végre kifizetődik, ideje élvezned a sikert! Egy szuper tipp a hétre: figyelj a számokra, a sors így üzen neked! Ha egy számot sokszor látsz, vagy a szerencseszámod bukkan fel több helyen, ne hidd, hogy véletlen, inkább nézz utána, milyen jelentése van. 

Oroszlán

Akárcsak a Kos, te is iszonyú bátor leszel! A szerencse pedig nekik kedvez, így te sem bizonytalanodhatsz el ezen a héten, hogy tényleg jó-e amit csinálsz. Vonzerőd nagyobb mint valaha, most sok jótevőre tehetsz szert, sőt a szerelmi életed is izgalmasabb lesz mint valaha: magad sem érted, hogyan lehet ennyi hódolód. Néha bűntudatod lehet, ha segítséget fogadsz el, ám ezt most semmiképpen sem engedd eluralkodni magadon: minden jó dolog és lehetőség ami adódik, csak érted van, és azért, hogy élj velük!

Mérleg

Népszerűbb és kedveltebb leszel, mint valaha. Soha nem voltál még ennyire biztos abban, hogy mire vágysz és mi a jó neked, ez pedig nem marad jutalom nélkül. Láthatod, amint elszánod magad, nincs lehetetlen. Most olyan új kapcsolatokra tehetsz szert, amelyek nagyon nagy befolyással lesznek a sorsodra. Nem is gondolnád, hogy az idegen, aki az utadat keresztezi, mennyire fontos része lehet az életednek! Érdemes utánanézned a Lucky Girl - szindrómának, ugyanis most ez is sokkal jobban működhet nálad, mint valaha. 

via