A napi horoszkóp szerint amíg a zodiákus néhány tagja menekül a valóság elől, mások túl keményen törtetnek a céljaikért. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Tudod mihez alkalmas ez a nap, Kos? Hogy tudasd a szeretteiddel, mennyit jelentenek neked. Nagyon sokat köszönhetsz a barátaidnak, a családodnak és a csillagok szerint jó lenne ezt ma a tudtukra adni.

Bika

Vannak bizonyos dolgok, amikkel nagyon nem akartál eddig szembenézni, de most már nem menekülhetsz tovább. Vegyél erőt magadon, Bika és vállald fel a hibáidat, nézz szembe az igazsággal.

Ikrek

A korábban tett erőfeszítéseid ma végre kifizetődnek és elnyered méltó jutalmadat a melóhelyeden vagy éppen a magánéletedben. Ideje ünnepelni, Ikrek!

Rák

A legszívesebben elmenekülnél a mindennapokból. Szörnyen elégedetlen vagy a helyzeteddel, és mindent elkövetsz azért, hogy ne kelljen tudomást venned róla, de ez nem mehet így tovább. Csak akkor változhatnak a dolgok, ha szembenézel a valósággal.

Oroszlán

Ha a saját ügyeidről van szó, rettentően motiválatlan vagy. De az mindjárt más tészta, ha a környezetednek kell segíteni, mert arra egyből kapható vagy. Ugye tudod, hogy ez csak menekülés a részedről, Oroszlán?

Szűz

Érezhetsz egy kis korlátozást, ami ma visszatart a céljaid megvalósításától. Nem is baj, ha most egy kicsit óvatosabb vagy. Talán az az univerzum célja ezzel, hogy elkerülj egy kellemetlenséget vagy hatalmas csalódást.

Mérleg

A mai napon lehetőséged nyílik arra, hogy megvalósítsd a vágyaidat, de ügyelj arra, hogy ne légy túl durva másokkal menet közben. Bár nem jellemző rád, most szinte bármit megtennél a sikerért. A szinglik ma még akár az exüket is visszakaphatják, ha ez a szívük vágya.

Skorpió

A mai napon különösen fogékony vagy mások energiájára, Skorpió. Használd ezt arra, hogy többet megtudj a környezetben élőkről, különösen akkor, ha aggódsz bizonyos személyekért. Ma mindenki nyitott könyv lehet számodra.

Nyilas

Minden lehetőség adott ahhoz, hogy ma elérd, amit szeretnél. Ám egy valamire figyelmeztetnek a csillagok: miközben gőzerővel hajtasz előre, ügyelj arra, hogy közben nem bánts meg másokat.

Bak

Ma durva makacssággal találkozol a környezetedben, ami miatt nem fogsz tudni igazán előrehaladni vagy bármit is elérni, legalábbis, ha rajtuk keresztül próbálkozol. Ha van rá mód, kerüld meg őket!

Vízöntő

A csillagok ma különösen támogatnak téged, Vízöntő. Látni fogod, hogy mindent lazán kipipálhatsz a listádon. Csak két dologra figyelj: gondolkodj, mielőtt cselekszel és szánj időt a minőségi pihenésre.

Halak

Nincs szükséged mások jóváhagyására ahhoz, hogy valamit megtegyél. De ezt te is érzed, hiszen azt súgja az ösztönöd: cselekedj bátran! Csak arra ügyelj, hogy ne hozz túl elhamarkodott döntéseket.