A heti horoszkóp szerint önvizsgálatot tartanak a zodiákus tagjai és értékes felfedezéseket tesznek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Akár szingli vagy, akár van pasid, most sokkal jobban érdekelnek a barátok. A társaséleted sokat változott az elmúlt hetekben, és ez még korántsem a jéghegy csúcsa. A napokban még inkább érezni fogod a barátaid felől áradó szeretetet és támogatást, amire éppen nagy szükséged van.

Bika

Lassan megtanulod, hogy nem tudsz mindent egyedül csinálni. A támogatás elfogadása - mind anyagi, mind érzelmi szinten - pillanatnyilag kényelmetlen érzés, de hosszú távon valóban kifizetődő. Tedd félre a büszkeségedet és engedd, hogy mások segítsenek neked.

Ikrek

A napokban egyre tudatosabban látod és érzékeled, hogy mennyivel tapasztaltabb, bölcsebb lettél. Nagyon büszke lehetsz magadra! Ne is feledkezz meg erről, mikor a héten olyan kritikát kapsz, ami eléggé szíven talál. Akár jogos, akár nem, jusson eszedbe, hogy így is mennyit fejlődtél!

Rák

Nagy horderejű változások vannak készülőben az életedben, Rák. Megváltozhat a státuszod a melóhelyeden, a barátaid életében, de még a párkapcsolatodban is. Olyan dolgok bontakoznak ki a héten, amikről korábban még csak álmodni sem mertél. Még a legvadabb álmaid is megvalósulhatnak.

Oroszlán

Te sem vagy kivétel ezen a héten, Oroszlán. A zodiákus többi tagjával együtt te is átértékeled a kapcsolataidat, de leginkább a saját magadhoz fűződőt. Amíg egyesekkel elmélyíted a viszonyodat, másokkal pedig szakítasz, fontos felfedezéseket teszel önmagaddal kapcsolatban, ami hatással lehet a jövődre.

Szűz

Megtanulod, hogy nem tudsz kell mindent elviselni. Bár korábban az idő nagy részét azzal töltötted, hogy megfelelj másoknak, a napokban eljutsz arra a pontra, amikor elengeded ezt a kényszeredet. Ez egy csodálatos láncreakciót indít el az életedben, és végre elkezdesz önazonossá válni.

Mérleg

Vágyaid és kreativitásod olyan módon törnek fel, ahogyan még sosem, Mérleg. Végre elfogadod, hogy rendben van, ha azt akarod, amit, és még jobb, ha olyasmire vágysz, amire korábban soha. Lesznek olyan pillanatok ezen a héten, amikor a megszállottan törekszel új vágyaid kielégítésére.

Skorpió

Ezen a héten önvizsgálatot tartasz. Te és a legközelebbi szeretteid számottevő változásokon mentek keresztül. Még szerencse, hogy számíthattok egymás támogatására. Viszont neked sokat segítene az is, ha meditálnál vagy csendben relaxálnál, mert bölcs gondolataid támadnának.

Nyilas

Erőteljes változások vannak készülőben, de számodra ezek hétköznapibb módon következnek be. Ki gondolná, hogy épp az edzőteremben ajánlanak neked egy fantasztikus munkát? Vagy hogy sorban állás közben ismerkedsz meg a Nagy Ő-vel? Meglepő élményekben lehet részed a következő napokban.

Bak

A napokban bízz a pénzkereseti ötleteidben Bak, és akkor megcsinálod a szerencsédet. Légy nyitott az utadba kerülő lehetőségekre, amik emelést vagy akár jobban fizető állást jelenthetnek. A héten minden esély megvan arra, hogy jelentős sikert érj el, valamint plusz bevételre tegyél szert.

Vízöntő

A héten te leszel az, aki maximálisan boldoggá teszi saját magát. Nincs szükséged senki másra, aki megadja neked azt a figyelmet, amire vágysz! Amikor a Vénusz 17-én találkozik a Plútóval a jegyedben, teljes átalakulásra vágysz majd. Jöhet a latte hajszín vagy a scandi bob frizura?

Halak

Az utóbbi időben nem érzed jól magadat a bőrödben, Halak? Ne várj arra, hogy az érzés egyszer csak elmúlik magától. Ideje lenne megjutalmaznod magadat az erőfeszítéseidért egy teljes testmasszázzsal, néhány új ruhával, meg egy új frizurával.