A napi horoszkóp szerint ma a szokottnál is érzékenyebbek és robbanékonyabbak lehetnek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Vedd észre, hogy a belső lelkiállapotod eléggé nyilvánvaló az emberek számára, már csak az arckifejezésedből is, Kos. Ne gondold, hogy eltitkolhatsz dolgokat mások elől, különösen ma. Jobb, ha csak elmondod, mit érzel. 

Bika

A világ tetején érezheted magad, Bika. Ne feledd azonban, hogy vannak mások, akik megosztják veled a világot, ezért ne hagyd figyelmen kívül őket, miközben gőzerővel haladsz előre az akaratodat érvényesítve.  

Ikrek

Vedd észre Ikrek: meglehet, te irányítod a környezeted cselekedeteit anélkül, hogy ezt tudnád. Ez azon napok egyike, amikor érzelmi kitörések robbanhatnak az arcodba, ha akaratlanul is rátapintasz mások fájó pontjára.  

Rák

A jó hír az: a rugalmas hozzáállásod tökéletesen alkalmas arra, hogy megbirkózz azokkal a fordulatokkal, amik ma történnek. Míg mások idegesek lehetnek, ha a terveik félresikerülnek, te könnyedén szörfözhetsz a hullámokon és elérheted a célodat.

Oroszlán

Lépj ki ma a csigaházadból, és ne légy túl félénk. Soha nem találod meg a kívánt utat, amíg nem fedezed fel a különböző lehetőségeket. Mindig benne van a csalódás a pakliban, de ezzel együtt az öröm és a siker is.

Szűz

Azon töprengsz, hogy miért olyan búskomor mindenki körülötted. Nagyon rendes tőled, hogy óvatosan, nem túl erőszakosan megpróbálod őket jókedvre deríteni. Már azzal is sokat segíthetsz, ha egyszerűen meghallgatod őket.

Mérleg

A mai napon jellemző lesz rád Mérleg, hogy ami a szíveden, az a szádon. Amennyiben valaki megbántott, biztos nem fogod magadban tartani, ahogy azt sem, ha megpróbálnak téged vagy az ötleteidet lehúzni.

Skorpió

Ne hagyd, hogy egy másik ember apró, meggondolatlan megjegyzése tönkretegye az egész napodat, Skorpió. Azt se vedd a szívedre, ha nem akarja megfogadni a tanácsodat. A legjobb, amit tehetsz, hogy a saját fejed után mész.

Nyilas

Mostanában kissé fáradtnak és kimerült vagy, Nyilas. Ne kényszerítsd magad valamire, ha tudod, hogy a testednek pihenésre van szüksége. Állj ellen a kísértésnek, hogy figyelmen kívül hagyd a tested jelzéseit.

Bak

Van valaki a környezetedben, aki kétségbeesetten szeretne közelebb kerülni hozzád, Bak. Ma este konfliktus alakulhat ki, ha nem nyitod meg a szívedet, és engeded közelebb ezt a személyt.

Vízöntő

Ne pazarold az idődet olyan emberre, aki nem fogja meggondolni magát valami miatt, Vízöntő. Ha meg akarsz tenni valamit a magad módján, akkor tedd meg, és ne várj másokra, mert elszalasztod a lehetőségedet

Halak

Mindig elérhető vagy, mikor jó dolgok történnek, de hol vagy, ha eldurvul a helyzet, Halak? Győződj meg róla, hogy minden helyzetben támogatod a szeretteidet. Ma próbára teszi a sors a mások iránti hűségedet.