A heti szerelmi horoszkóp szerint nehéz időszakon mennek keresztül a kapcsolatok, a szinglikre viszont rámosolyoghat a szerencse. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A párban élők kellemes eseményekre számíthatnak, és egy különleges randevú még szorosabbra fűzheti a kapcsolatukat. A magányos szívek is megtalálják a boldogságukat. Azzal, hogy kezdeményező szerepet vállalnak a jegy szülöttei, valóra válthatják a vágyaikat.

Bika

A hét elején bajba kerülhetsz. Az önzés a kapcsolat legrosszabb ellensége. Ha túl sokat követelsz, készülj fel a visszautasításra. Megsértheted a pasid érzéseit, és csúnyán összeveszhettek. A szinglik viszont élvezhetik a könnyed flörtöléseket, amiben szinte egész héten részük lesz.

Ikrek

Vigyázz Ikrek, mert valaki bele akar avatkozni a kapcsolatodba azzal, hogy megmondja, mit csinálj - vagy a pasidnak -, esetleg pletykálni kezdenek a szerelmedről. Ne higgy az irigyeknek! A Vénusz a Bakban a hosszú távú egyesülés vágyát ébreszti benned. Fókuszálj inkább erre!

Rák

Óvakodj a féltékenységtől. Amennyiben nem tudsz uralkodni magadon, előidézheted a kapcsolat megromlását. Ha pedig fél lábbal már kiléptél, és nem tudsz megbízni a pasidban, akkor talán nem is kellene tovább húzni az időtöket. A szinglik a napokban különösen élvezni fogják a párkeresés izgalmát.

Oroszlán

A makacsságod most komoly veszekedéseket okozhat. Sokat segítene, ha nyitottabb lennél Mr. Big véleményére, tanácsára és nem akarnál mindenáron a saját fejed után menni. Az egyedülállókat randizni hívhatják, amiből ha nem is lesz kapcsolat, de legalább jól fogják érezni magukat.

Szűz

A napokban sikerül megszabadulnod néhány rossz szokásodtól, amitől a pasid, és a kapcsolatod is szenvedett. Sokat segít ebben az, hogy képes vagy megbízni a szerelmedben, és begyógyulnak a lelki sebeid. A szinglik is végre képesek igazán elengedni az exüket, a múltat és ez előmozdíthatja a szerelmi életüket.

Mérleg

Eléggé hullámzó hetetek lesz. Egyszer a mennyországban, máskor a pokolban érzed magad a szerelmed mellett. De most valahol élvezitek a változatosságot, mert a veszekedések is szenvedélyesre sikerülnek. A szinglik megismerkednek valakivel, akit képtelenek lesznek kiverni a fejükből.

Skorpió

A humorérzék kisegít a nehéz időkben. Szükséged is lesz rá, akárcsak az önuralomra, ha nem akarod tönkretenni a kapcsolatotokat. Próbálj megereszteni pár poént a gázos szitukban, meg mikor a legszívesebben felrobbannál. Az egyedülálló Skorpiók ne fontolgassák tovább: hívják randira azt, aki tetszik nekik.

Nyilas

Rossz passzban lehet az imádottad, és emiatt te is. Jó, hogy megpróbálsz javítani a hangulatán, de ügyelj arra, hogy semmit se erőltess rá. Most a puszta jelenléted is elég, ha érezteted vele: mellette állsz. Az egyedülállók nehéz helyzetben lehetnek, mert két pasi is mély benyomást tesz rájuk és nem tudják, melyiket válasszák.

Bak

Légy óvatos, Bak, mert a pénzügyek miatt könnyen összeveszhettek Mr. Biggel. Talán azt érzi, túl sokat költesz mostanában, neked viszont erre van szükséged a boldogsághoz. Mi hiányzik igazából az életedből? A szinglik összeismerkednek egy ígéretes sráccal, akivel macska-egér játékot játszanak a héten.

Vízöntő

A hirtelen függetlenség vágy, ami rád tör, nem tesz jót a kapcsolatnak és veszélybe kerülhet. A makacsságod, belső szabadságvágyad nem biztos, hogy tetszeni fog az emberednek és a veszekedések elkerülhetetlenek. Mire vágysz igazából? Mondd el a pasidnak!

Halak

A héten sokszor túlzottan makacs, önfejű és kiszámíthatatlan vagy, aminek nem fog örülni a szerelmed és gyakran összeveszhettek. Óvakodj a hirtelen döntésektől, és próbálj meg logikusan cselekedni, különben sokat árthatsz a kapcsolatodnak. A szinglikből előtör a csábító és kedvük támad pasizni.