Ez a személyiségteszt egy pillanat alatt megállapítja, hogy hajlamos vagy-e az önzőségre és a féltékenységre, vagy az egyáltalán nem jellemző rád. 

Ha az embereket látod meg először a képen

Ha nőt és a babát láttad meg először a képen, az azt jelenti, hogy nagyon szelíd és visszafogott vagy. Utálod a konfliktusokat, ha úgy érzed, hogy kezd elszabadulni egy helyzet, inkább kompromisszumot kötsz, és kilépsz belőle. Ám nagyon hevesen védelmezed a szeretteidet, gyakran te vagy a társaságban az, aki az anyáskodó szerepet tölti be. Segítesz annak, aki rászorul, az önzőséget még hírből sem ismered. Nagyon jótét lélek vagy, számodra soha nem kérdés hogy segíts-e, ha megvan a lehetőséged.

Ha fát láttad meg

Akik először a fát látták meg, azok gyakran hajlamosak a féltékenységre. Nem bírják elviselni, ha nem ők a legjobbak egy adott szituációban, éppen ezért mások sikerének nehezen örülnek, ilyenkor magukra kell erőltetni a mosolyt. Nagyon célorientáltak és nagyon küzdenek az álmaik eléréséért. Emellett viszont remekül összetartják a baráti társaságot, általában ők a baráti kör és a társaság lelkei, akik remek problémamegoldó képességüket sem rejtik el, mindig segítenek a környezetünkben lévőknek. Emiatt sokan bíznak bennünk, és még a féltékenységet is elnézik nekik.

via