Vess egy pillantást erre a képre, és keresd ki, hogy mit jelent az, amin először megakad a szemed. Ez a személyiségteszt ugyanis a titkos gyengeségedről vall, elárulja, miért választasz rosszul párt magad mellé.

Fotó: YourTango

A férfi arca

Ha neked a férfi arc jelenik meg először a képen, akkor azért nem tudsz jól választani, mert nem sikerült még leszámolnod a múltbeli sérelmeiddel. Az a poggyász, amit a negatív tapasztalataiddal cipelsz, egyáltalán nincs jó hatással az új kapcsolataidra. Nem szabad, hogy az új partnereid a régi csalódásaid miatt szenvedjenek.

Az ágat tartó madár

Ha madarat láttad meg először, akkor az a legnagyobb hibád, hogy mindig olyan partnert próbálsz meg választani, akiről gondoskodhatsz. Fontos hogy tudd, hogy egy pasinak nem kell a gyerek szerepét betöltenie. Ne félj olyan embert választani magad mellé, aki egy kicsit határozottabb, kiáll melletted, és nyugodtan rábízhatod magadat te is.

SELLŐ

Ha először a sellőt láttad meg a sziklán, akkor nagyon félsz az elköteleződéstől. Mindig azt gondolod, hogy még nem köthetsz ki végleg, mert jön valaki jobb. Számodra senki nem elég jó, és tényleg teljesen biztos vagy abban, hogy egy sokkal jobb embert tartogat számodra az élet. Vigyázz, mert ez hosszútávon becsaphat.

Kagyló

Ha először a gyöngyöt tartó kagylót láttad, akkor az anyagiak túl fontos szerepet játszanak az életedben. A szerelemnek az érzelmekről kell szólnia, és nem a pénztárcáról. Ne fókuszálj ennyire az anyagiakra, egy kicsit hagyd, hogy a szerelem és a flow élmény vigyen magával. Hidd el, a megfelelő társsal minden problémát megoldotok majd, az anyagiakat is.

via