A napi horoszkóp szerint egyesek lassan topognak a vágyaik felé vezető úton, mások pedig már célba is érnek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Úgy tűnik, hamarosan bejön az élet, Kos. Legalábbis a bolygók úgy gondolják. Az évek óta ápolt kapcsolataid és erőfeszítéseid megtérülnek. Ez a siker a magánéletedre is átgyűrűzik. Soha nem volt ilyen derűs az élet a hazai fronton. Gratula! 

Bika

Még mindig várnod kell, Bika, mielőtt zöld utat kapsz. Mivel a türelem nem az erősséged, így egyre csak nő benned a feszültség. Kénytelen leszel módot találni arra, hogy levezesd, ha nem akarsz rossz helyen és rossz időben kiborulni. 

Ikrek

Ismered a mondást: „Ha először nem sikerül, próbáld meg újra.” De úgy érzed, hogy próbálkoztál már eleget és hiába. Pedig tényleg érdemes még egyszer nekifutnod, mert minden megváltozik, Ikrek, és elkezded learatni munkád gyümölcsét.  

Rák

Bármit akarsz, Rák, csak kérned kell, és jó eséllyel meg is kapod. És itt is az ideje. Úgy tűnik, az utóbbi időben rendkívül keményen dolgozol, szóval jár neked a fizetésemelés. Gyűjtsd össze gondolataidat, hogy miért, és beszélj a főnököddel!  

Oroszlán

Itt az ideje egyszer s mindenkorra lekötni a befejezetlen projektek laza végét. Bármennyire is rettegsz tőle, gondolj rá így, Oroszlán: ezeknek a feladatoknak a végrehajtásával teret szabadítasz fel izgalmas új projektek előtt. 

Szűz

A napokban egyre bosszúsabb vagy, mert úgy érzed, túl keveset foglalkozol a saját dolgaiddal, és túl sokat másokéval. Először is, nyugodj meg, mielőtt elküdöd a környezetedet melegebb éghajlatra. Azután szabadulj meg a nyakadba vett feladatoktól.  

Mérleg

A dolgaid közel sem olyan rosszak, mint gondolod, Mérleg. Valójában határozottan kedvezően alakulnak. Az elmúlt hónapok kemény munkája idegessé és kimerültté tett, de ma kezded látni az eredményt!  

Skorpió

Gondolj magadra maratonfutóként. Nagyon hosszú utat kell megtenned, de az öröm nemcsak a célvonal átlépésében rejlik, hanem inkább abban, hogy élvezd az összes látnivalót az út során. Szóval várnak rád élmények, Skorpió!  

Nyilas

Ideje hozzányúlni ahhoz a belső erőforráshoz, amiről mindig is tudtad, hogy létezik. Igenis rendelkezel gyógyító képességekkel. Talán ideje lenne elmerülnöd a reikiben vagy kipróbálni a tibeti hangtálakat. 

Bak

Igen, igaz, hogy jelentős mennyiségű meló vár rád, de biztosan tudod: meg tudod csinálni. Bármilyen elcsépeltnek hangzik is, egy lista elkészítése segít jobban átlátni a feladatokat és hatékonyabb lehetsz.

Vízöntő

Bosszantó, ha a munka akadályozza az élvezetet, de vannak esetek, amikor a szakmai lehetőségek egyszerűen túl jók ahhoz, hogy kihagyjuk. Érdemes neked is összpontosítani Vízöntő az adott lehetőségre, mert óriási jutalom vár rád! 

Halak

Legyen szó érzelmi zűrzavarról, amiket tisztázni kellene, vagy munkahelyi ügyekről, amik figyelmet igényelnek, tudd: saját magadnak és jövőbeli kilátásaidnak ártasz, ha tovább halogatod ezeknek a rendbetételét.