A heti horoszkóp szerint a Bak újhold segít a zodiákus tagjainak megvalósítani a vágyaikat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

11-én a Bak újholdja a 2024-es karrier célok meghatározására szolgál. Hol szeretnél lenni hat hónap múlva? Milyen lépéseket kell tenned, hogy odaérj? Ha fizetésemelésre vagy előléptetésre pályázol, 12-én érdemes lehet a főnököd elé állni és beszélni vele a vágyaidról.

Bika

Utazással vagy továbbtanulással kapcsolatod terveid vannak, Bika? A héten tisztán fogod látni a terveidet, és sikerül is megtenned a szükséges lépéseket a céljaid irányába. Talán megveszed a repjegyedet Miamiba vagy beiratkozol egy francia nyelvtanfolyamra.

Ikrek

Ez a hét kisebb vitával, félreértésekkel kezdődik, aztán a napokban úgy döntesz: ideje meghúzni a határokat. De nemcsak kapcsolati, hanem pénzügyi szinten is. Szeretnéd rendezi az anyagi helyzetedet, és a kapcsolataidnak is új lendületet biztosítasz. A Merkúr 13-án újra belép a Bakba, és az előtted álló út végre stabilnak és tisztának tűnik.

Rák

Az elmúlt néhány hét kihívást jelentett, hogy életmódbeli változtatásokat hajts végre, amik mind a munkádat, mind a legközelebbi kapcsolataidat érintik. A Bak 11-i újholdja remek alkalom arra, hogy még inkább a kívánt irányba tereld az életedet. Jöhet a stílusváltás és a kapcsolati szintlépés a pasiddal?

Oroszlán

Az elmúlt néhány hét arról szólt, hogy megtaláld az egyensúlyt a munka és a szórakozás között. 9-én előfordulhat, hogy le kell mondanod egy lehetőségről, de ne fájjon érte a szíved, valószínűleg egy másik, jobb vár rád! Ezenkívül a Bak 11-i újholdja segít elkötelezni magadat az egészségesebb életmód mellett. Nos, Oroszlán, mik a terveid?

Szűz

A 11-i újhold a Bakban lehetőséget ad számodra, hogy az élvezetet a legfőbb prioritássá tedd az életedben. Ideje több minőségi időt tölteni a szeretteiddel, és több testi-lelki kényeztetést iktatni be a mindennapjaidba. Amint a Merkúr 13-án belép a Bakba, elkezdenek záporozni a meghívók a bulikba, és a mindenféle lélekemelő programokra.

Mérleg

A Bak 11-i újholdja lehetőséget ad arra, hogy az évben megvalósítsd az otthonnal, családdal kapcsolatos céljaidat. Akár másik városba, országba szeretnél költözni, vagy saját kecót venni, ez a hét elindíthat azon az úton, hogy idén célba érhess, és ehhez bizonyos rövidesen potyapénz is a nyakadba szakadhat.

Skorpió

A napokban nagyon fontossá válnak a kapcsolataid. A Bak újhold segít felfrissíteni a viszonyodat azokkal, akiket rég nem láttál, és támogatja a meglévő kapcsolatok megerősödését. Ha szingli vagy, ez a hét remek alkalom arra is, hogy flörtölj és ismerkedj!

Nyilas

A Bak 11-i újholdja lehetőséget ad arra, Nyilas, hogy 2024-ben rendbe hozd a pénzügyeidet. Már ez a hét is ezt célozza meg, mert olyan ajtók nyílnak meg előtted, amik segítenek spórolni, vagy több bevételhez jutni és megteremteni az anyagi biztonságot az életedben.

Bak

Újhold, új te! A 11-i újhold a jegyedben azt szorgalmazza, hogy foglalkozz az imázsoddal, valamint a testi és lelki jóléteddel egyaránt. Ezenfelül vár rád egy izgalmas randevú, meg egy találkozó talán egy olyan rég nem látott baráttal, akitől kaphatsz néhány nagyszerű életmódbeli tanácsot, és még akár pénz is állhat a házhoz a napokban!

Vízöntő

A Bak újhold azt üzeni neked: ideje pihenni. Túl korán pörögtél rá a melóra és a célok megvalósítására. Nagy szükséged lenne arra még mindig, hogy többet relaxálj, meditálj, és elmélkedj. Ne aggódj, nem maradsz le semmiről! Szükséged van erre ahhoz, hogy igazán hatékony lehess az évben.

Halak

A Bak újholdja 11-én a barátok szerzésére és az emberek meggyőzésére szolgál. Miután újragondoltad a karriereddel kapcsolatos céljaidat, ez a hét arról szól, hogy kapcsolatba lépj még több hasonló gondolkodású baráttal és személlyel, akik segíthetnek közelebb kerülni a céljaidhoz.