A következő napokban sorsfordulatra számíthat 3 csillagjegy. A horoszkóp szerint a kozmikus energiáknak köszönhetően pozitív változások mennek végbe az életükben. Mutatjuk az állatöv mázlistáit:

Oroszlán

Új korszak kezdődik most az életedben, Oroszlán. Talán te is érzed már a közelgő változásokat. A munkahelyeden és a magánéletedben is megváltozhatnak a dolgok hétfőre. Olyan lehetőségeket kaphatsz, amiknek a segítségével a kívánt irányba terelheted az életedet. Szóval, megéri a kezedbe venni az irányítást, nemcsak kivárni, amíg a sors elrendezi a dolgokat körülötted. Nyugodtan beleszólhatsz a folyamatba!

Vízöntő

Csupán egy feltétele van annak, hogy minden jóra forduljon az életedben, Vízöntő: add ki magadból az érzéseidet. Beszélj a fájdalmadról, a bánatodról, a sértettségedről, a mindenről, ami a szívedet nyomja. Oszd meg őket a megfelelő személyekkel. Így jelentős áttörést érhetsz el a kapcsolataidban, és még akár végre azt is megkaphatod, amire vágysz, legyen az figyelem, szerelem, megértés, bármi.

Halak

Jó hír, Halak! A karma a te oldaladon áll! Véget ér a pechszériád, az akadályokkal, nehézségekkel teli élet. Meglehet, visszafizetésre került a karmikus adósságod vagy eljött az ideje annak, hogy a sors neked szolgáltasson igazságot. Mindenki megkapja a magáét, aki ártott neked, és idetartoznak az exek, a mérgező családtagok és a hamis barátok. Az  életed végre jóra fordul.