Elkezdődött 2024, így itt az ideje, hogy elkezdj egy izgalmas, vagy éppen romantikus új könyvet. A könyvesboltokban csupa fordulatos regénnyel találkozhatsz, máris mutatjuk a hónap kedvenceit!  

Mary E. Pearson: Tolvajok tánca

Az írónő trilógiája, A fennmaradottak krónikái nagy sikert ért el, ez a könyv pedig ahhoz kapcsolódik. Ha esetleg még nem olvastad az előzményeket, itt az ideje elkezdeni! A Ballengerek családja már nemzedékek óta a törvényen kívül él. Az új családfőnek azonban belső harcokkal és külső fenyegetésekkel kell szembenéznie. A vendai királynő az elit testőrsége 3 tagját küldi a Ballengerek fészkébe, hogy elvigyenek neki egy árulót. A csapatot egy tolvaj vezeti, aki élete legnehezebb feladatára készül. Amikor a törvényen kívüli vezér és a tolvaj találkoznak, macska-egér játék veszi kezdetét, miközben mindketten megpróbálnak titkokat feltárni. 

Becca Ritchie - Krista Ritchie: Addicted to you - Beteged vagyok

Senki sem tudja a félénk Lily Calloway hatalmas titkát. Amíg mások bulikban táncolnak, addig ő vadidegen pasikkal bonyolódik gyors kalandokba, minden vágyát az erotikus kapcsolatokban éli ki. A szexfüggőségéről pedig nem tud senki. Aztán ott van a legjobb barátja, Loren Hale, akinél Lily csak a másik helyen áll, hiszen az első a whiskey-s üveg. Ők ketten mesterien tudnak titkolózni, és még azt is eljátsszák, hogy együtt járnak, hiszen nem akarnak lebukni. De az évek óta tartó játék egyre komolyabb, és lassan rájönnek, hogy más szenvedélyük is van. 

Colleen Hoover: November 9. 

Fallon egy véletlennek köszönhetően találkozik Bennel, az ígéretes regényíróval. Mindketten azonnal érzik a szikrát, de Fallon másnap az ország másik végébe költözik, ami nehezíti a kapcsolat kibontakozását. Telnek az évek, mindkettőjük életében történnek boldog pillanatok és veszteségek. De egy dolog állandó, minden évben találkoznak, méghozzá november 9-én. A kettőjük közötti kötelék egyre erősebb, egészen addig, amíg Fallon el nem bizonytalanodik Ben őszinteségét illetően. 

Lisa Jewell: A megmaradt lakók

A fenti lakók című hátborzongató thriller folytatásában Samuel Owusu detektívet egy újabb esethez hívják. A Temze partján talált nyomok egy döglött aktához vezetnek, 30 évvel ezelőtt valaki vagy valakik hármas gyilkosságot követtek el. Eközben Rachel Rimmer borzalmas hírt kap, a férjét holtan találták az otthonuk pincéjében. Lucy Lamb pedig hosszú évtizedek után visszatér Londonba, és azzal kell szembesülnie, hogy a testvére mindent elkövet azért, hogy megtaláljon egy bizonyos férfit, aki megváltoztatta az életüket. Mindhárman válaszokat keresnek, de az már most biztos, hogy valahogyan kapcsolódnak egymáshoz az esetek. 

Lauren Asher: The Fine Print - Az apró betűs rész

Rowan mesés vagyonnal rendelkezik, amit még tovább gyarapíthat, ha sikerült megújítani a nagyapja egykori vidámparkját, a Dreamlandet. Eltökéli, hogy sikerre viszi a projektet, ezért felveszi Zahrát. A nő korábban részegen kritizálta a park egyik legdrágább attrakcióját, és szinte biztosra vette, hogy kirúgják, ehelyett Rowan álommunkát ajánlott neki. De van egy buktató, Rowan a legrémesebb főnök, a dolgokat pedig csak bonyolítja, hogy mindketten elkezdenek érzelmeket belevinni a közös munkába.