Minden évben újabb és újabb Marvel-filmek készülnek, és egyre nagyobb sztárok alakítják a szuperhősöket a vásznon. Most kiderült, hogy Emily Blunt is kapott egy ajánlatot, de végül kénytelen volt visszautasítani. 

Emily Blunt lett volna Fekete Özveny a Marvel-filmekben

Fekete Özvegy, vagyis Natasha Romanoff karaktere elsőként a Vasember második részében tűnt fel, majd szerepelt számos Marvel-filmben, többek között a Bosszúállókban, és 2021-ben saját film is készült az egykori bérgyilkosról. 

A karaktert Scarlett Johansson keltette életre a vásznon, a színésznőnek a szerep még nagyobb hírnevet és sikert hozott. Most kiderült, hogy a stúdió eredetileg másnak szánta a szerepet, erről Emily Blunt mesélt. A színésznő elárulta, hogy felajánlották neki a szerepet, de nem tudta elvállalni, mivel szerződése volt a Gulliver utazásai című filmre, így kénytelen volt visszautasítani az ajánlatot.

Ugyan a legjobb lány kapta meg

– mondta Emily az interjúban, és hozzátette, hogy Scarlett csodálatos volt a szerepben. 

Emily elárulta, hogy nem szerette volna a Gulliver utazásait megcsinálni, főként amiatt, mert így kénytelen volt a másik ajánlatot visszautasítani. Ettől függetlenül leforgatta a filmet, de sokáig fájt a döntés, amit kénytelen volt meghozni. Ettől függetlenül úgy érzi, nem lett erőltetett a végeredmény, és kihozta belőle a legjobbat. 

Nem tudja, hogy akar-e szuperhős lenni

A pletykák szerint a színésznő később több ajánlatot is kapott a Marvel-filmekre vonatkozóan. Az információk szerint felajánlották neki Marvel Kapitány, Peggy Carter és Sue Storm szerepét is, végül egyiket sem vállalta. Az interjúban Emily azt mondta, hogy ezek csak beszélgetések voltak, nem erősített meg semmit. 

Annyit viszont elárulta, hogy eleinte szeretett volna Fekete Özvegy lenni, mivel imádta a Vasembert. 

Robert Downey Jr.-ral akartam dolgozni. Csodálatos lett volna. De nem tudom, hogy a szuperhősös filmek nekem valók-e. Kimerítő. Elárasztottak minket. Nem csak a filmekkel, hanem a végtelen mennyiségű sorozatokkal is. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem akarnék szuperhőst játszani, csak valami nagyon klassznak kell lennie

– mesélte a színésznő. Emily tehát úgy érzi, hogy jelenleg nem illik hozzá a szuperhős műfaj, már amiatt sem, mert évekig tartó elköteleződést jelent egy karakter mellett, ami valóban komoly feladat. 


Via