Ha idén nem mentek bulizni szilveszterkor, akkor sem kell unatkozzatok, ugyanis a tévében is rengeteg klassz filmet adnak majd. Most összeszedtük a csatornák kínálatait, lesz miből válogatni. 

Az ördög Pradat visel - TV2

13:40-től a TV2 műsorra tűzi Az ördög Pradat visel című filmet, ami mára már igazi klasszikussá vált. A sztorit gyakorlatilag mind ismerjük: a fiatal újságíró, Andy tapasztalatszerzés céljából jelentkezik a neves divatmagazinhoz, a Runway-hez asszisztensként, ahol összehozza a sors Miranda Priestlyvel, aki egyáltalán nem arról híres, hogy bűbájos lenne. Mivel Andynek eleinte köze nincs a divathoz, nincs könnyű dolga, de aztán varázslatos átalakuláson megy keresztül, ahonnan elvileg egyenes az út a sikerhez. Divatrajongóknak kötelező, de ha egy kis könnyed kikapcsolódásra vágysz, akkor is tetszeni fog. Ráadásul mivel délután adják, még akár egy esti buliba is odaérsz, ha netán meggondolnád magad. 

Őrült, dilis, szerelem - Viasat3

Az Őrült, dilis, szerelem az egyik kedvencünk, már csak azért is, mert Ryan Gosling a főszereplő benne. A sztori szerint a negyvenes éveiben járó Cal élete teljesen összeomlik, miután megtudja, megcsalta a felesége, a nő pedig válni is akar. A pasi hirtelen egyedül marad, majd úgy dönt beleveti magát a randizásba, na és itt jön képbe a nőfaló Jacob (Gosling), aki elhatározza, férfit farag a palánkon átejtett Calből. A filmet 23:15-től adják, érdemes csekkolni, ha otthon leszel. Viszont vigyázz, nehogy beleéld magad annyira, hogy elfelejtesz boldog új évet kívánni. 

 

Két pasi - meg egy kicsi - Viasat6 

Oké, oké ez sorozat, de abból az egyik legkiválóbb. Ha maratont akarsz tartani szilveszterkor, akkor kapcsolj a Viasat6-ra, ahol délután 13:10-től, egészen este 22:30-ig merülhetesz el Charlie, Alan és Jake közel sem unalmas hétköznapjaiban. Sőt, a csatornán egész nap is elidőzhetsz, ugyanis délelőtt a Jim szerint a világ kerül adásba, késő este pedig a Showder Klubbal mulathatsz. 

BÚÉK - Super TV2

Ha egy kis magyar csemegére vágysz, akkor irány a Super TV2, ahol este, 21 órától láthatod majd a BÚÉK című filmet. A történet szerint egy baráti társaság elhatározza, hogy egy kis játékkal dobják fel a bulit, így egész este úgy telefonálnak és fogadnak üzeneteket, hogy azt a többiek is hallják és lássák. Persze hamar jönnek is a konfliktusok, de nem akarjuk lelőni a poént, szóval, ha van kedved akkor inkább nézd meg. Ha film után pedig vágysz egy kis extra nevetésre, akkor ne kapcsolj máshova, 23 órától ugyanis keződik a Rossz anyák.