Ha nagy horror rajongó vagy, akkor neked egy kis borzongás meg sem kottyan. Vagy mégis? Most mutatunk 3 megtörtént rémtörténetet, amitől neked is garantáltan feláll majd a szőr a hátadon. 

Lélekvesztő 

A Lélekvesztő nem egy mai darab, 1982-ben mutatták be, a filmet  Sidney J. Furie rendezte, Frank De Felitta azonos című regészen alapján. A sztori főszereplője Barbara Hershey, egy egyedülálló  Los Angeles-i, akit egy láthatatlan támadó megerőszakol és megkínoz. Ez már önmagában is elég para, de állítólag a történet megtörtént eseményeken alapul, a főszereplő nő valós élményeit eleveníti fel. A nő ugyanis állította, egy természetfeletti lény kísértette. 

Hívatlanok 

A Hívatlanok című filmet 2008-ban mutatták be, a horror egy Bryan Bertino nevű férfi rendezte, a főszereplők között pedig ott volt Liv Tyler is.  A történet lényege, hogy egy fiatal pár életére álarcos gyilkosok törnek az éjszaka közepén, távoli erdei nyaralójukban. A durva, hogy a sztori megtörtént eseményeken alapul, egész pontosan a Manson család által elkövetett borzalamakat, valamint a Keddie- gyilkosságokat vette alapul.

Kísértő múlt 

Ez a thriller viszonylag friss, a főszerepben Amanda Seyfrieddel. A történet szerint a nő a férjével együtt maga mögött hagyja Manhattant, ám az új otthonukban baljós, titokzatos, félelmetes dolgok kezdenek el történni. A sztori Elizabeth Brundage fikciós regényén alapul, ám a könyvet valójában Brundage valós esetei ihlették a természetfelettivel. 

(via)