Tovább bővült a Sziget Fesztivál fellépőinek a listája, hiszen a szervezők szerdán nagy bejelentést tettek. Korábban már több tucatnyi nevet hoztak nyilvánosságra, a következő hetekben még lehetnek váratlan meglepetéseket! 

Ők már biztosan fellépnek a Sziget Fesztiválon 

Már decemberben lehetett tudni, hogy 2024-ben nagyon ütős lesz a line-up. Akkor a szervezők 35 előadó nevét jelentették be, akik biztosan ott lesznek majd az augusztusban megrendezett fesztiválon. Az egyik húzónév egyértelműen Sam Smith, aki napjaink egyik legnépszerűbb énekese, és most először ad koncertet Magyarországon. Emellett fellép majd Martin Garrix, Stormzy és Fred Again is. A bejelentett előadók között van Louis Tomlinson, a Big Thief, a Chrystal Fighters, Grandson, Aurora, a Fontaines D.C., Becky Hill, az Overmono, a L’Impératrice, Richie Hawtin, Ellen Allien, Yard Act és a Four Tet. 

A decemberi lista után most szerdán újabb bejelentést tettek a szervezők, és további fellépőket lepleztek le. Halsey, Liam Gallagher, Skrillex, RAYE, Tom Odell, MØ, és Fred again... szintén színpadra állnak majd. A külföldi hírességek mellett Azahriah is fellép a Sziget Fesztiválon, 2 évvel ezelőtt már adott koncertet a Nagyszínpadon. 

A Sziget Fesztivált idén augusztus 7. és augusztus 12. között rendezik meg. A szervezők az új posztban utaltak arra, hogy még nem árultak el minden nevet, így várhatóak még meglepetések. A teljes listát itt nézheted meg