Már korábban bejelentették, hogy 2024-ben július 3. és július 6. között rendezik meg a Balaton Soundot Zamárdiban. Sokan várták, hogy végre kiderüljön, kik lépnek majd fel, az első neveket pedig már el is árulták. 

Ők lesznek a 2024-es Balaton Sound fellépői 

A Heineken Balaton Sound minden évben az egyik legjobban várt zenei fesztivál. Az elektronikus zene rajongói sokszor több órát utaznak csak azért, hogy a kedvenc előadójuk dalaira bulizhassanak. Sok éppen ezért külföldről jönnek. A fesztivál körüli őrületet teljesen megértjük, hiszen minden évben nagyon ütős a fellépők névsora.

Szerencsére már nem kell tovább várni, mivel az első nevek már ki is derültek. Biztosan ott lesz James Hype, Paul Kalkbrenner, Marshmello, Timmy Trumpet, John Newman és a Purple Disco Machine, az előadók pedig tuti, hogy fergeteges bulit fognak csinálni. 

Persze nem csupán a felsorolt előadók lesznek nyáron Zamárdiban, hiszen a következő hónapokban sok más nevet fognak még bejelenteni a szervezők. Az tuti, hogy hatalmas buli lesz! A jegyértékesítés egyébként már elkezdődött, ezen a linken pedig az egyes napok programjait is megnézheted.