Katalin hercegné fesztiválozása hatalmas szenzáció volt a héten, és ahogy telnek-múlnak a napok, a reakciók alapján kikristályosodott, mi lett a szettjének a legnépszerűbb darabja: a fülbevaló!

Royal Rave

Wales hercegnéje egyetemista korában rengeteget bulizott, de amióta hercegné lett, értelemszerűen nem sok bulifotó készült róla, az utóbbi években lefoglalta a gyereknevelés. Na de a múlt hétvégén elment egy 24 órás rave-partira, itt készült róla az alábbi fotó.

A hírek szerint Vilmos herceg nem volt ott a buliban (valakinek otthon kelett maradnia a gyerekekkel?), Kate Middleton viszont adott borravalót kettejük helyett is: 700 fonttal, azaz kb. 315 ezer forinttal díjazta a kiszolgálószemélyzet rátermettségét.

Na de a fülbevaló!

Újabb diadal, vagy legalábbis ingyenreklám a Sézane nevű francia márkának, hogy az éles szeműek a fentiek alapján megállapítják, hogy Katalin hercegné újra ettől a cégtől választott fülbevalót. Ezúttal a Joe nevű fülbevalóról lehet szó, aminek az ára egész elérhető ahhoz képest, hogy aranyékszerről van szó: 120 dollár, azaz kb. 40 ezer forint. Jó, te vagy az én havi fizunkhoz képest azért ez nem aprópénz, de a királyi család tagjainak sokmilliós ékszereihez képest mindenképpen bagatell.

Fotó: Sézane.com

Mások szerint egyébként nem a Joe, hanem az Esme fülbevaló került elő újra ugyanettől a márkától, ezt még olcsóbban lehet beszerezni, és már többször is feltűnt Katalin hercegné fülében.

Via