A testiség fontos összetartó erő tud lenni egy kapcsolatban, és az alábbi 3 szexpóz hozzájárulhat, hogy ez az erő hosszabban, erősebben tartson össze. Egy idő után ugyanis a legtöbb párnál előfordulhat, hogy a szex rutinná válik, kiveszik belőle az izgalom az egyik vagy mindkét fél részére.

Ha úgy érzed, ellaposodott a szexuális életetek, az első és legfontosabb a nyílt, őszinte és ítélkezésmentes kommunikáció erről az elég nehéz témáról. A kérdést esetleg azzal is bevezetheted, ha felveted, nincs-e a partnerednek kedve kipróbálni ezek közül a, az Insider által megkérdezett szakértő által ajánlott pózok közül valamelyiket, mert úgy érzed, itt az ideje egy kis változatosságot vinni a szexuális életetekbe.

Mindhárom póz egy-egy ismert pozíció felturbózása egy kis plusszal. Nagyrészt a fétis-kink világába tartoznak ezek a dolgok, szóval természetesen csak akkor induljatok el ebbe az irányba, ha mindkettőtök érdeklődését felkeltik az ilyen játékok!

1. Ne ereszd el a hajamat!

Lee Phillips szexterapeuta egyrészt a kutyapózt ajánlja, de egy kis többlettel: próbáljátok ki, milyen, ha a behatoló fél közben belekapaszkodik partnere hajába. És természetesen nem feltétlenül kell, hogy a pasid legyen a behatoló fél: az anális élvezetek iránti érdeklődés a pasid részéről plusz egy felcsatolható dildó lehetővé teszi, hogy mindketten mindkét oldalt kipróbáljátok.

A haj megragadása további dominanciát ad a behatoló fél kezébe, és ettől lehet még izgalmasabb ez a póz, már amennyiben izgat benneteket az ilyesfajta játék, és tiszteletben tartjátok egymás határait. Ha még nem próbáltatok ilyet, legyetek igen óvatosak és finomak az elején: a túl erős húzás nemcsak túl intenzív fájdalmat, de akár fej- vagy nyaksérülést is okozhat! Szóval csak lassan, okosan, folyamatosan kommunikálva!

via GIPHY

2. Lovaglás ösztökéléssel

Egy másik módszer, amivel az arany középútról letérhettek egy izgalmas kirándulás erejéig. A lovaglópózt nyilván ismeritek: a behatolófél hanyatt fekszik, és a másik felülről ráül, partnerét a két lába közé véve, mintha egy lovat lovagolna meg.

Nos, ez a pozíció egy-két pacsitól válhat izgalmasabbá, ajánlja a spankinget a szexológus a bátrabbaknak. Nyilván sokan kipróbálták már, remélhetőleg mindenki úgy, hogy előtte megbeszélte a partnerével: belefér-e egy-két fenékrepaskolás. Merthogy ez különösen izgalmassá teheti ezt a pozíciót, csak persze vigyázni kell, hogy az ember a puha részekre üssön, ne a csípőcsontra vagy a hátra.

via GIPHY

3. Megkötözött misszionárius

A misszionárius póz a leginkább vanília az összes lehetséges szeretkezési módszer közül: alapesetben a nő az, aki hanyatt fekszik, a férfi ráhasal és megtörténik a behatolás.

Na de mi van akkor, ha a behatoló fél előtte megkötözi a partnerét, hogy az irányítást tényleg 100%-ban átvegye? Ha még nem próbáltatok ilyesmit, első lépésnek valószínűleg bőven elég, ha csak a fej fölött összekötött csuklókról van szó, de ha úgy érzitek, hogy ez bejön, lehet kísérletezni például az ágyhoz kötözéssel is. Aztán a másik verzió, hogy a passzív fél nem hanyatt fekszik, hanem hason. A harmadik verzió pedig megintcsak az, hogy néha a nő is lehet a behatoló fél olyan pároknál, ahol a férfi is szívesen kipróbálja, milyen érzés 100%-ig a partner kezébe adni az irányítást.

via GIPHY

Via