A 34 éves korában, váratlanul elhunyt Aaron Carter holttestét már korábban elhamvasztották, ám eddig nem lehetett tudni, hogy mi lesz a néhai zenész földi maradványainak a sorsa. A család azonban most döntésre jutott, az édesanyja, a TMZ-nek beszélt a részletekről. 

Szésztórják a hamvakat 

Aaron hamvai jelenleg az ikertestvérénél, Angelnél vannak, ám a tervek szerint jövő tavasszal szétszórják Florida Keysen, a másik testvérük, a 2012-ben meghalt Leslie hamvaival együtt, melyeket egészen eddig a lány özvegye őrzött.

Leslie halála 

Leslie egyébként vélhetően önkezével vetett véget az életének 10 évvel ezelőtt, ugyanis a szervezetében olanzapin, alprazolám és ciklobenzaprin gyógyszereket találtak nagy mennyiségben, a szakértői vizsgálatok szerint pedig ekkora adag gyógyszer véletlenül nem kerülhet emberi szervezetbe, így az öngyilkosság ténye ezen információk nyilvánosságra hozatala után bizonyosságot nyert. Azt, hogy mi állhatott az öngyilkosságának hátterében nem tudni, boldog házasságban élt. 

Aaron és Leslie Carter /Getty Images/Frazer Harrison

A hamvak egy része a családnál marad 

Ami talán egy kicsit szokatlan, hogy mindkettőjük esetében csak a hamvak egy részét szórják szét, a másik részük a családnál marad majd, ugyanis az édesanyjuk, Jane azokkal együtt szeretne nyugodni a halála után. 

Aaron halálának oka 

Aaron Carter halálának pontos oka egyébként még mindig ismeretlen. A halotti anyakönyvi kivonatban sem szerepel ennek kapcsán semmi, úgy tudni további vizsgálatokra lesz szükség ahhoz, hogy megállapítsák, mi is történt pontosan a végzetes napon. 

(via)