Hamarosan elkezdődik Angelina Jolie legújabb filmjének a forgatása. A Maria című a filmben ő alakítja a világhírű opera-énekesnőt, Maria Callast. Bár a film az énekesnő utolsó éveire fog fókuszálni, vesznek fel olyan jeleneteket is, melyekkel bemutathatják a színpadi sikereit.

Hamarosan megérkezik Angelia Jolie 

A színésznő 2010-ben élt már Magyarországon, akkor A vér és méz című film miatt költözött ide az egész család. Ez volt az első film, amit ő rendezett. Most a Maria miatt költözhet hamarosan az országba. Az információk szerint a forgatásokat októberben kezdik el, és decemberben érhetnek véget. 

A Maria című film Maria Callas életéről szól, akit Angelina Jolie alakít. Az informátorok szerint nem véletlenül esett a rendező és a producerek választása Budapestre, mivel az Operaházban is terveznek jeleneteket felvenni. Erről a Blikk megkérdezete a Magyar Állami Operaházat. A sajtóosztály elárulta, hogy a film készítői valóban megkeresték őket, de felhatalmazás hiányában nem árulhatnak el több információt az esetleges tárgyalásokról.

Hivatalosan tehát nem erősítették meg a híreket, ám a Blikk szerint a következő hónapokban legalább 15 napon nincs meghirdetve előadás, így könnyedén előfordulhat, hogy azokon a napokon terveznek forgatni. 

2010-ben Angelina Jolie és a családja egy magánvillában laktak, amit béreltek. Az információk szerint most szintén egy csendes helyen bérelhetnek házat, ahol nyugodtak pihenhetnek.