Az egész világot megrázta az éjjel történt tragédia, mely szerint Angus Cloud, az Eufória sztárja elhunyt. A család ugyan nem nevezte meg a pontos okokat, az idő elteltével egyre több információ lát napvilágot a körülményekről.

Az édesapját is elvesztette

Nagyon úgy tűnik, hogy a haláleset hátterében túladagolás állhat. A hírek szerint, a színészt édesanyja próbálta utolérni hétfőn reggel, ám ez nem sikerült, ekkor már sejtették hogy nagy a baj. Amikor az édesanya még délelőtt 11.30-kor sem tudott kapcsolatba lépni a fiával, és nem válaszolt a hívásaira, a helyszínre sietett, de a színésznek már nem volt pulzusa. A rendőrség még a helyszínen halottnak nyilvánította a művészt, aki nagyon komoly problémákkal küzdött mostanában.

Angus Cloud néhány hete veszítette el édesapját, akit a legjobb barátjának tartott, azóta pedig többször is hangot adott annak, hogy szeretne utána menni. Az Eufória sztárja nem tudta feldolgozni édesapja halálát, és az elmúlt időszakban számtalanszor megfordult a fejében az öngyilkosság gondolata.

Éppen ezért gondolják a hozzá közel álló személyek is, hogy a halála nem véletlen, hanem öngyilkosság miatt következett be. Édesapját Írországban temették el, és miután hazajött sem enyhült a fájdalma, hanem úgy tűnt, hogy csak egyre rosszabb állapotba kerül.

Mentális gondokkal küzdött a család szerint

A család szűkszavúan nyilatkozott a halálesetről.

A legnehezebb szívvel kell ma búcsút vennünk egy hihetetlen embertől. Különleges volt mint művész, barát, testvér, gyermek. A múlt héten eltemette az apját, és nagyon nehezen küzdött meg ezzel a veszteséggel. Az egyetlen vígasz a számunkra, hogy tudjuk, hogy Angus most újra találkozhat az apjával, aki a legjobb barátja volt.

A család ezzel együtt szeretne mindenkit emlékeztetni arra, hogy Angus Cloud nyíltan beszélt a mentális egészségéért folytatott harcról, és nagyon remélik hogy ez mindenki számára egy emlékeztető. Úgy gondolják, hogy senki nincs egyedül, és egy ilyen csatát nem szabad, és nem is lehet egyedül megvívni.

via