Hamarosan útnak indulnak az Ázsia Expressz szereplői, éppen ezért egyre többen beszélnek arról, kik bukkannak fel az új évadban.

Indul az Ázsia Expressz!

Az Ázsia Expresszben sokan szerepeltek már, de még mindig vannak olyan közkedvelt celebek, akiket szívesen látnának a nézők ebben a nem mindennapi formátumban.

Stohl András

Az internetezők közül sokan Stohl Andrást követelik, aki egyébként a belsős informátorok szerint része lesz a produkciónak. A tippek szerint felesége, Vica társaságában indul majd el a nagy kalandra.

Tápai Szabina

De sokan tippelnek Tápai Szabinára is, miután tavaly Kucsera Gábor megnyerte azt a szériát. A legtöbben azt gondolják, húgát, Andreát vinné el kísérőnek, aki pár napja lett menyasszony.

Lékai-Kiss Ramóna

Nem olyan régen Lékai-Kiss Ramóna is bevallotta, hogy nagyon szívesen részt venne ebben a kalandban, méghozzá férje, Lékai Máté oldalán. Ám nem biztos, hogy bejön a tervük, Lékai Máté ugyanis pár napja jutott ki a párizsi olimpiára a magyar kézilabda válogatottal, ami megnehezíti a dolgokat. Nem biztos, hogy a felkészülés alatt elengednék ilyen hosszú időre.

Jákob Zoli és Erdélyi Mónika

Sokan követelik Jákob Zoli és Erdélyi Mónika párosát is, ők eddig a legnagyobb közönségkedvencek. Mióta közös TikTok videót készítettek, a közönség követeli, hogy szerepet kapjanak. 

via