Ben Affleck úgy döntött, túlad lakásán, miután Jennifer Lopezzel közös otthont vásárolhattak. 

A hét hálószobás, kilenc fürdőszobás luxusotthon edzőteremmel, egy házimozival és spa-val van felszerelve, és 2018-ban 19,2 millió dollárért vásárolta meg Ben, hogy közel legyen volt feleségéhez, Jennifer Garnerhez és három közös gyerekükhez. A döntést, hogy eladja agglegénylakását, egy hónappal azután hozta meg, hogy hivatalosan is összekötötte életét JLo-val Las Vegasban. Sajtóinformációk szerint a házért cserébe 30 millió dollár landolt a zsebében. 

Összeköltözhetett Jennifer Lopez és Ben Affleck 

A színész azután bocsátotta piacra Pacific Palisades-i kúriáját, hogy a pletykák szerint  újdonsült feleségével  birtokot vásároltak Beverly Hillsben. Bár az infót még nem erősítették meg, nemrégiben mindkettejük háza előtt költöztető teherautókat láttak. A sztárpár új lakhelye az ausztrál milliárdosé, James Packeré lehetett, aki 2018-ban 60 millió dollárért vette meg az ingatlant, de korábbi tulajdonosai Danny DeVito és volt felesége, Rhea Perlman voltak.

Az egyelőre nem világos, hogy  Jennifer és Ben  mennyit fizetett a 29 000 négyzetméteres birtokon található házért, mivel az hivatalosan nem is volt eladó.

A házról készült fotókat ide ide kattintva nézheted meg!