Beyoncé mentorként segíti Chloét, de a kommentelők szerint nem tett meg mindent azért, hogy az album befusson. 
A fiatal énekesnő In Pieces albuma március 31-én jelent meg. Eddig összesen 10.000 példányban kelt el és a Billboard 200-as listáján a 119. helyre került, ami az amerikai zenei piacon csúfos bukásnak számít. 

A kommentelők a fiatal énekesnő védelmére keltek és  a világsztárt kezdték hibáztatni a sikertelenségért, mivel Chloe ahhoz a kiadóhoz – a Halle Parkwood Entertainmenthez  – szerződött, amelyet Beyoncé alapított még 2008-ban. Emiatt sokan arra számítottak, hogy az album és a fiatal tehetség nagy reklámot kap majd és könnyedén a toplisták élmezőnyébe kerül. 

Beyoncé legalább kitehette volna a sztorijába az albumot. 

Egy sima megosztás is sokat jelentett volna, úgy bekerült volna a top 50-be.

Beyoncé utálja őt, nem tett semmit az album népszerűsítéséért. 

Ilyen és ehhez hasonló kommenteket kapott Beyoncé Twitteren, ahol Chloe a saját profiljára kitett pár soros üzenettel próbálta menteni a helyzetet és megnyugtatni az elégedetlenkedőket.

Az In Pieces album arról szól, hogy elengedem magam és bízom magamban. Minden percét élveztem és mindenkit szeretek, aki meghallgatta a lemezt.

Chloe még korábban azt nyilatkozta, hogy Beyoncé meghallgatta az albumát és sokat segített neki a megjelenés előtt. Majd azt is hozzátette, hogy nagyon szereti őt. Ezért is okozott sokaknak csalódást az, hogy a világsztár nem segített látványosan az album befuttatásában. 

Via