Ahogyan arról mi is beszámoltunk, január elején derült ki, hogy Brad Pitt újra szerelmes. A színész szívét a nála 29 évvel fiatalabb, Ines de Ramon rabolta el, aki papíron még a Vámpírnaplók sztárjának, Paul Wesley-nek a felesége, ám információk szerint már folyamtaban van a válásuk. 

Nagyon boldogok

Korábban egymásnak ellentmondásos hírek érkezetek a friss szerelmesek kapcsolatáról: egyesek szerint nem kizárólagos kapcsolatban élnek egymással, ám egy másik bennfentes szerint Brad nem találkozgat mással, sőt, nagyon boldog fiatal szerelmével. Ezt bizonyítja Pitt Valentin-napi meglepetése is, mert már a szerelmesek ünnepén nem lehetett együtt a párjával, gondolni gondolt rá. 

A színész ugyanis az ország másik végén tartózkodott, hiszen éppen a Farkasok című sorozatot forgatja, mindez azonban nem állította meg abban, hogy kedveskedjen Inesnek ezen a jeles napon. Brad állítólag egy csokor, rózsaszín pünkösdi rózsát és egy bagetett küldött a lány Los Angeles-i irodájában, közölte a Daily Mail. Ines később hatalmas mosollyal az arcán távozott az irodájából, természetesen a rózsákkal a kezében: 

Na, de ki is az az Ines de Ramon? 

Azon túl, hogy Paul Wesley exe joggal merül fel a kérdés, hogy ki is az az Ines de Ramon? Nos, a fiatal szépség jelenleg az Anita Ko Jewelry alelnökeként dolgozik, ezen túlmenően pedig okleveles táplálkozási szakértő. Ines továbbá több nyelven beszél: az anyanyele a francia, de tud németül, spanyolul, olaszul és persze angolul is. 

Ines jelenleg Kaliforniában él és dolgozik, azonban az USA-ban töltött időszaka előtt, 2010 és 2013 között Svájcban, a Genfi Egyetemen tanult. De Ramon mindezek mellett nagyon óvja a magánéletét, bár több mint 100 000 követője van az Instagramon, a fiókja privát. 

(via)