Bombaként robbant a minap a hír, hogy Brad Pitt és a Vámpírnaplók sztárjának az exe, Ines de Ramon randiznak. A párost egy koncerten szúrták ki és a legtöbben azt hihették friss románcról van szó, de most nagyon úgy fest, hogy Pitt és a barna szépség már hónapok óta randizik egymással. 

Nem kizárólagos a kapcsolat? 

Egy, a a fiatal ékszertervezőhöz közel álló forrás szerint hónapok óta tart már a románc, az informátor pedig azt is elárulta, hogy egy közös baráton keresztül ismerkedtek meg egymással. Az is kiderül, hogy Brad nagyon szereti Inest, aki nemrégiben vált el a férfjétől, a Vámpírnaplókból ismert Paul Wesley-től .

Egy Pitthez közel álló forrás is megszólalt, aki szerinte csak nemrég kezdtek randizni, állítása szerint pedig nem kizárólagos kapcsolatról van szó. Egy másik bennfentes pedig arról beszélt, hogy Ines nagyon aranyos, vidám energikus lány, nagyszerű személyisége van, Brad pedig szívesen tölti vele az időt. 

Na, de ki is az az Ines de Ramon? 

Azon túl, hogy Paul Wesley exe joggal merül fel a kérdés, hogy ki is az az Ines de Ramon? Nos, a fiatal szépség jelenleg az Anita Ko Jewelry alelnökeként dolgozik, ezen túlmenően pedig okleveles táplálkozási szakértő.  Ines  továbbá több nyelven beszél: az anyanyele a francia, de tud németül, spanyolul, olaszul és persze angolul is. 

Ines jelenleg Kaliforniában él és dolgozik, azonban az USA-ban töltött időszaka előtt, 2010 és 2013 között Svájcban, a Genfi Egyetemen tanult. De Ramon mindezek mellett nagyon óvja a magánéletét, bár több mint 100 000 követője van az Instagramon, a fiókja privát, s mindössze 64 bejegyzést tett eddig közzé. 

(via, via)