Nagyon úgy tűnik, hogy egyre komolyabb Brad Pitt és a nála 29 évvel fiatalabb szerelme, Ins de Ramon kapcsolata! Mint megírtuk, a színész nemrég Valentin-napon lepte meg a kedvesét, ugyanis nem lehettek együtt: egy csokor rózsaszín pünkösdi rózsát és egy bagetett küldött a lány Los Angeles-i irodájába. Most azonban úgy tűnik, hogy a külön töltött időszakot Párizsban pótolják be. 

Lencsevégre kapták őket

Brad Pittet és a párját pénteken kapták lencsevégre Párizsban, miközben egy társasságal vacsoráztak. Jól látható, hogy Ines de Ramon egy csinos, ezüstszínű ruhát választott az alkalomra, a színész pedig egy elegáns öltönyben tűnt fel.

Íme, a felvétel

Külön érkeztek meg Franciaországba

Egy bennfentes szombaton elárulta a People magazinnak, hogy a pár külön érkezett Franciaországba. Brad Pitt New York-ból repült Párizsba, ugyanis jelenleg ott forgat. Az üzletasszony egy nappal később landolt Franciaországban. A színész és az új párja először novemberben mutatkoztak együtt egy Bono koncerten Los Angelesben. 

Ines de Ramon válik

Habár a kapcsolatuk már régebben megromlott, Paul Wesley, a Vámpírnaplók sztárja csak néhány nappal ezelőtt adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A színész és Ines de Ramon 2018-ban jöttek össze, majd nem sokkal később összeházasodtak, de végül a kapcsolatuk zátonyra futott. 

Via