A múlt évben derült ki, hogy Bruce Willis afáziában szenved, és ez véget vethet a karrierjének. A család nyilván nem hagyta annyiban a dolgot, további vizsgálatokat végeztettek, hogy pontosan kiderüljön, mi is lapulhat a betegség hátterében. Nemrég nyilatkoztak is, hogy megkapták a pontos diagnózist, ami frontotemporális demencia. Ez az egyik leggyakoribb demencia fajta, a 60 év feletti embereknél, és sajnos nincsen rá gyógymód.


Bruce Willis volt az ércelődés céltáblája


Még 2018-ban szervezett Bruce Willisnek a  családja egy “roast-ot”. Ez egy olyan rendezvény ahol olyan ismert emberek, mint például Joseph Gordon Levitt, Dom Irrera, Lil Ray, Jeff Ross, Nikki Glazer, Martha Stewart, Kevin Pollak, Edward Norton csipkelődnek, viccelődnek az est középpontjában lévő emberrel - jelen esetben Bruce Willis-el.

Miután a színész megkapta a magáét a többiektől, felment ő is a színpadra, és mindenkinek reagált. A humoros beszéde végén, így utólag, ismerve az állapotát szívszorítóan hatnak a szavai:


Engem semmi nem tud lenyomni! Támadtak már rám terroristák, aszteroidák, filmkritikusok, zenekritikusok, étteremkritikusok, válóperes ügyvédek, a kopaszodás, de semmi nem tudott megállítani, mert még mindig én vagyok a kib*szott Bruce Willis.


Utoljára állhatott ilyen nagy közönség előtt


Ez volt az utolsó alkalom, hogy Bruce Willis ilyen nagy tömeg előtt beszélhetett, mielőtt a demenciáját diagnosztizálták volna. Sajnos valószínűleg a jövőben már fogunk találkozni vele ehhez hasonló rendezvényeken, viszont azt biztos, hogy mindenkinek az emlékezetében úgy marad meg, mint egy igazi akciósztár. 

Via