Chris Pine mint Rachel?! Cannot unsee!

Hát így lett Chris Pine rövidhajú

Harry Stylesról is mindjárt szó lesz, de először hallgassuk meg, hogyan indokolta az Esquire magazinnak egy exkluzív videóban Chris Pine, hogy levágatta a haját. A következőképpen emlékszik vissza hosszú, szőke hajára:

úgy éreztem, hogy eléggé baromira menőn néztem ki, hosszú volt a hajam, minden pacek volt, erre a sajtósom egyszer csak azt mondta, hogy úgy nézek ki, mint Rachel a Jóbarátokból. Ezt aztán nem tudtam feledni.

Hát így döntötte el Chris Pine tavaly szeptemberben, hogy sürgősen borbélyhoz kell mennie. El is ment, októberben már rövid hajjal mutatkozott. Az alábbi screenshot a videóból mindent összefoglal.

Fotó: YouTube/Esquire

Na és akkor hogy volt az a köpős sztori?

És ugye szeptemberben volt ez sztori, hogy a Velencei Filmfesztiválon készült egy videó, amin totál úgy néz ki, mintha Harry Styles leköpné Chris Pine-t, aki a csulát meghökkent arckifejezéssel nyugtázza. A 42 éves színész most is visszaemlékszik arra, hogy amint megtudta, milyen sztori lett ebből a videóból, rögtön kiadott egy közleményt, hogy bár tényleg kicsit úgy néz ki, igazából semmilyen köpés nem volt.

Most annyival egészíti ki a sztorit, hogy mit súgott oda neki Harry Styles abban a bizonyos pillanatban:

csak szavak, nem?

Merthogy mindketten nemrég érkeztek meg Velencébe, Chris Pine agya teljesen tompa volt a jetlagtől, és ezzel vicceltek egymás között, hogy ez a sok beszéd – ezek csak szavak! Hát most már ezt is tudjuk.

Itt a néznivaló!

És egy bónusz fun fact a végére szintén a videóból: Chris Pine nem emlékszik, hogy mikor látott utoljára reklámot.

Via