Dallos Bogi és Puskás Peti fia, Ábel már 5 hónapos is elmúlt. Az énekesnő most az Anyád hogy van? podcast-ben mesélt arról, hogyan élte meg a várandósságot, és olyan titkokat is elárult, amelyeket még soha.

Nem így tervezte a bejelentést Dallos Bogi

Az X-faktor egykori mentora elmondta, hogy közel 10 évig szedett fogamzásgátlót, majd amikor abbahagyta, rövid időn belül teherbe is esett. Puskás Petivel tehát tudatos volt a gyerekvállalás, úgy érezték, itt az ideje annak, hogy bővüljön a családjuk.

Dallos Bogi Szilveszterkor csinálta meg a tesztet, amely pozitív eredményt mutatott, és ugyan az éjféli csóknál szerette volna elmondani férjének a nagy hírt, segítséget kellett kérnie tőle abban, hogy pontosan hány csíkot lát a tesztem. Ugyan a romantika elmaradt, de így is életünk egyik legszebb napja volt.

Nagy volt az ijedtség Puskás Petiéknél

Dallos Bogi most arról is mesélt, hogy az első vizsgálatok során egy orvos azt mondta neki, hogy méhen kívüli terhessége van. Az egykori X-faktor mentorok akkor nagyon megijedtek, borzasztóan aggódtak, hogy rosszul végződik a terhesség. Ám szerencsére a további vizsgálatokon kiderült, hogy az első orvos tévedett. Nem adták fel, és több vizsgálatra is elmentek, több szakembert is megkérdeztek.

Dallos Bogi elmondása szerint talán ennek is köszönhető, hogy a terhesség elején borzasztóan aggódott, hogy minden rendben legyen, és nem is viselte túl jól a kezdeti tüneteket. Mint elmondta, a második trimeszterben azonban újra rátalált önmagára, és a rosszullétek helyét átvette az izgatottság és az öröm.