A Beckham-család is beáll a sorba: Netflix sorozat készül az életükről. Ebben pedig David Beckham olyan titkokat oszt meg a magánéletükről, amelyekről még soha, sehol nem beszéltek. 

David Beckham éjjelente körbe-körbe jár a házban

David Beckham most mesélt először kényszerbetegségéről. A sztár ugyanis OCD-vel küzd, ami jelentősen megnehezíti a mindennapjait. A focilegenda bevallotta, hogy sokszor fennmarad éjszakánként, és takarít, mert képtelen rendetlenségben álomra hajtani a fejét. 

Sokszor az sem zavarja, ha a család többi tagja már régen elaludt, ő akkor is szorgosan pakol, sikál, ha senki más nincs ebben segítségére. Nem csupán a bioritmusára, de a házasságára is nagy hatással van a betegsége. David Beckham ugyanis nem tudja elviselni, ha felesége valahol rendetlenséget hagy. Nemrég például amiatt volt egy hatalmas veszekedésük, hogy Victoria Beckham kint hagyta a sót az asztalon. 

Amikor mindenki lefeküdt, akkor felkelek, és körbemegyek a lakásban. Minden nap, még az aznap használt gyertyákat is eltörölgetem, hogy tiszta legyen a tetejük. Minden szobát megnézek, hogy rendben van-e. Kiborulok attól, amikor reggel lejövök, és ott vannak az előző eset használt csészék és tányérok. 

Amit csak tud, megtisztít és eltakarít

David Beckham maga is tudja, hogy ez a többi családtag számára zavaró, de úgy érzi, nem tud másképp viselkedni. 

Nagyon fárasztó ezt minden nap végig csinálni. Valószínűleg a családomnak is az. A gyertyatakarítástól tényleg nagyon kiborulnak. Levágom a kanóc tetejét, megtisztítom az üvegeiket. Ez az egyik kedvenc elfoglaltságom, pedig szerintem ember nincs rajtam kívül, aki így tenne. 

David Beckhamék, egyébként egy 25 millió fontos villában élnek a londoni Holland Parkban, amelyet 2013-ban vásároltak. Az ingatlan 8 fürdőszobából, és 7 hálószobából áll, valamintedzőterem és spa is tartozik hozzá, így igen hosszú program, mire minden este ellenőrzi ezeket a sztár. 

David Beckham 16 millió fontos szerződést kötött a Netflix-szel, ám egyelőre nem tudni, mikor érkezik a streaming platformra a sorozat.

via