Az Instán jelentette be Demi Lovato, hogy a zenész Jutes megkérte a kezét. Az énekesnő fotót is posztolt a nagy eseményről, és természetesen a káprázatos gyűrűjét is megmutatta. 

Demi Lovato kezté romantikusan kérte meg a szerelme 

Az énekesnő az Instán osztotta meg a hírt a rajongókkal, hogy a szerelme megkérte a kezét. Jutes igazán romantikus módon tette fel a nagy kérdést, hiszen mindenhol rózsaszirmokat szórták szét és gyertyák is voltak. A lánykérés nagyon meghitt környezetben zajlott, a People magazin információ szerint az eljegyzés után egy hollywoodi étteremben vacsoráztak, és ünnepeltek a családtagokkal.

Még mindig nem találok szavakat. A tegnap este volt életem legjobb estéje, és nem hiszem el, hogy hozzámegyek életem szerelméhez, @jutesmusic... Szerelmem, nagyon izgatott vagyok, hogy hozzád megyek… minden nap, amit veled töltöttem, egy valóra vált álom volt, és alig várom, hogy örökké szeresselek és dédelgesselek. Itt van az életünk hátralévő része. Szeretlek bébi

– írta Demi az Instán a poszthoz. 

Jutes és Demi nagyjából egy éve alkotnak egy párt. Azután jöttek össze, hogy véget ért az énekesnő kapcsolata Max Ehrich színésszel. A sztárpár nagyon boldognak tűnik, az elmúlt időszakban Demi egy interjúban beszélt a kapcsolatáról. Azt nyilatkozta, hogy most tényleg megtalálta a másik felét, így boldogabb nem is lehetne. 


Via