Eugénia hercegnő és a férje januárban jelentették be, hogy hamarosan újabb taggal bővül a családjuk. A kisfiú május 30-án született meg, a hírt maga a hercegnő elárulta el. 

Aranyos nevet kapott Eugénia hercegnő gyermeke 

Eugénia hercegnő gyakran posztol az Instagramra, a várandósságát is ott jelentette be. A baba születéséről szintén a közösségi médiában számolt be, megosztott két elképesztően aranyos fotót. Az első felvételen csak a család legújabb tagja szerepel, a másodikon pedig August látható a testvérével. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Princess Eugenie (@princesseugenie) által megosztott bejegyzés

Eugénia hercegnő elárulta a baba nemét, és nevét is. Ismét kisfiúval bővült a család, aki a Ernest George Ronnie Brooksbank nevet kapta. Érdekesség, hogy a kicsi megkapta az anyai dédapja, Ronald Ivor Ferguson és apai nagyapja, George Edward Hugh Brooksbank keresztnevét. 

Jackkel meg akartuk osztani a hírt, hogy 2023. május 30-án 8 óra 49 perckor megszületett a kisfiunk, Ernest George Ronnie Brooksbank. 

A bejegyzésben elárulta azt is, hogy August már most nagyon szereti, hogy nagytesó lehet. 

A Buckingham-palota is bejelentette

A család legújabb tagjának a születését a Buckingham-palota is bejelentette. Ernest jelenleg a 13. a trónöröklési sorrendben, az érkezésével hátrébb csúszott a sorban Eduárd herceg, aki jelenleg a 14. helyet foglalhatja el. 

A királyi család rajongói egyébként imádják a fotót, sokan gratuláltak a családnak, és leírták, hogy mennyire aranyosak a gyerekek.

Gratulálok! Milyen aranyos kisfiú!

– írta az egyik kommentelő. 

Isten hozott a világon kicsi Ernest! Milyen csodálatos név! Gratulálok!

– üzent egy másik rajongó. 

Gratulálok a Brooksbank-családnak! A kicsi Ernest annyira aranyos!

– gratulált egy másik rajongó.