Jennifer Lawrence is meghívást kapott a Cannes-i Filmfesztiválon bemutatott Anatomy of a Fall című új filmjének premierjére.

Kellemetlen emlékek gyötrik Jennifer Lawrence-t

A színésznő nem szerette volna végig feszengeni a premiert, ezért úgy döntött, most az egyszer bevállalós lesz, és otthon hagyja a magassarkúját. Jennifer Lawrence-nek sajnos van már tapasztalata abban, hogy milyen kellemetlen pillantásokat kapni a tűsarkú miatt, ugyanis 2013-ban megbotlott az Oscar-díj átvételekor.

Vasárnap éppen a Palais des Festivals lépcsőjén segítették le, amikor kikandikált a kényelmes lábbeli: Jennifer Lawrence úgy döntött, hogy egy tangapapucsban jelenik meg az eseményen. Egyébként a nem mindennapi viselet egyáltalán nem látszódott volna, ha nem emeli fel a hatalmas, A-vonalú szoknyáját.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pipol Fashion & Beauty (@thepipol_fashion_beauty) által megosztott bejegyzés


Többször elesett már a magassarkúban Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence szerint meglehetősen kellemetlen emlék számára, amikor a 2013-as Oscar-díj győzelmét beárnyékolta a borzasztó eset, és megbotlott a lépcsőn. 

Ha pedig ez nem lenne elég, nem ez az egyetlen ilyen emléke. 2014-ben el is esett, amikor egyik alkalommal a vörös szőnyegen vonult. Két évvel később pedig még a cipőjét is elhagyta, amikor Londonban, a Silver Linings Playbook című filmjének megünneplésére rendezett vacsoráról távozott. 

via