Az öltözködés igen fontos dolog a sztárok számára, hihetetlen botrányok robbannak ki pusztán abból, ha valakik ugyanazt a ruhát viselik egy eseményen. Nem így gondolja ezt Jennifer Lawrence.

Praktikus és csinos ruhát választott Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence vasárnap New York utcáin sétálgatott, amikor megtörtént vele sok sztár, és persze sok hétköznapi ember rémálma: ugyanabban a ruhában jöttek vele szembe. 

A „Hunger Games” színésznője egy pántos, homokszínű nyári ruhát viselt, méghozzá szandállal és egy Trademark táskával. 

Jennifer Lawrence ruhája egyébként nemcsak homokszínben, de feketében is elérhető, sőt, egy csíkos változat is készült belőle. Nagyon úgy tűnik, hogy a homokszín azonban a befutó, és nem csak szerinte. 

Megtalálta ikertestvérét az öltözködésben is

Egy éppen Jennifer Lawrence-szel szemben sétáló nő pontosan ugyanazt a ruhát húzta fel, amit a népszerű színésznő, ám ahelyett, hogy drámázott volna, vagy elfordította volna a fejét, az Éhezők viadalának sztárja rendkívül jót nevetett az eseményeken. 

A titokzatos nő ugyanezt a ruhát Bottega Veneta táskával és egy klumpával viselte.

Szerencsénkre pont ott volt egy paparazzi, aki meg is örökítette a vicces pillanatot. Lehetne még ennél is jobb fej Jennifer Lawrence? Tegyük a szívünkre a kezünket: nem mindenki viselkedne így a hollywoodi sztárok közül!

Via