A közösségi oldalán kapott dührohamot Chris Brown, azt követően, hogy a Grammy díjátadón alul maradt Robert Glasper-vel szemben. A zenészeket a Legjobb R&B album kategóriájában jelölték, a díjat pedig Robert Glasper vehetette át, ezen azonban Chris annyira kiakadt, hogy a közösségi médiában rendezett ámokfutást a kudarca után. 

Instagramon akadt ki

Brown több Instagram-sztorit is megosztott (amiket, azóta törölt), amiben Glasper-t ekézi. A történetekben ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tesz fel, mint, hogy Ki a f*sz ez?, meg, hogy Ki a franc az a Robert Glasper...Sőt, a rapper azzal is viccelődött, hogy itt az ideje felfejleszteni a tudását, és el kell kezdenie harmonikázni (utalva ezzel vélhetően arra, hogy Glasper zongoristaként nyerte el a díjat a kategóriában).

Tudatlannak nevezték

Brown bejegyzései azonban nem érték el a kívánt hatást, sőt a felhasználók jelentős része tudatlannak nevezte, amiért nem tisztel egy olyan előadót, akinek az albumán olyan nagynevű zenészek szerepeltek, mint  HER, Musiq Souldchild, Yebba, BG the Chicago Kid, PJ Morton, Ty Dolla Sign, Ant Clemons vagy éppen Jennifer Hudson...

Gyenge teljesítmény

Brown eszement kirohanása már csak azért is érthetetlen, mert Robert Glasper neve egyáltalán nem ismeretlen a zenei világban, hiszen egy nagynevű zongoristáról van szó, akit karrierje során már 11 alkalommal jelöltek Grammyre-, ötször pedig meg is nyerte, sőt Emmy-díjjal is büszkélkedhet. Ezen túlmenően olyan előadóknak készített és írt dalokat, mint Snoop Dog, Mac Miller , Mos Def, Common, Ledisi, Jill Scott, The Roots, Lupe Fiasco és Norah Jones. Ezzel szemben Chris Brown teljesítménye a Grammyn igencsak gyenge: karrierje során bár 20 jelölést begyűjtött, díjra csak egyszer, 2012-ben sikerült váltania azt. 

Glasper köszönetet mondott

Glasper egyébként a közösségi oldalán mondott köszönetet a Grammyért, egy másik posztban pedig reagált is az őt ért, minősíthetetlen kritikákra. 

Köszönet minden HIHETETLEN művésznek és zenésznek, akik ezen a lemezen részt vettek. És köszönet a csapatomnak és a rajongóimnak, nélkületek nem sikerült volna 

– írta. 

Felhívták a figyelmemet, hogy kérdéseitek vannak arról, hogy ki az a Robert Glasper! Ha kérdésetek van, nekem vannak válaszaim. Nézd végig a történeteim! 

– írta egy másik bejegyzésben.  

(via)