Az idei Grammyn olyan dolog történt, amire a rajongók egyáltalán nem számítottak. A tragikusan fiatalon meghalt Aaron Cartert ugyanis kifejelejtették a megemlékező etapból, az énekes rajongói pedig tombolnak. 

In memoriam

A díjátadón néhány percet szenteltek azoknak, akik a múlt évben hunytak el, így egyebek között megemlékeztek Loretta Lynn-ről, Takeoff-ról, Christine McVie-ról, Lisa Marie Presley-ről,  Olivia Newton-John-ról és Coolio-ról is. Miközben az érzelmes összeállítást nézhették a jelenlévők addig, olyan előadók tisztelegtek előadásaikkal az elhunytak előtt, mint Kacey Musgraves, Quavo, Sheryl Crow, Mick Fleetwood és Bonnie Raitt.

Kihagyták Aaron Cartert

Valakiről azonban a szervezők teljesen megfeledkeztek, az összeállításból ugyanis kifelejtették a tavaly november elején elhunyt Aaron Cartert. A dühös rajongók ezt követően megrohamozták a Twittert, hogy felhívják a figyelmet a súlyos hibára. 

A Grammy szervezői úgy döntöttek, hogy nem szerepeltetik Aaron Cartert az elhunyt énekesek tiszteletére készült összeállításban. Így most csak a saját mini tiszteletadásomat teszem közzé, de ez nagyon szomorú. Nyugodj békében Aaron Carter 

– írta az egyik felhasználó. 

Őszintén nem értem, hogy Aaron Carter miért maradt ki az in memoriálból. Teljesen megváltoztatta a tini popzenéről alkotott véleményt, rengeteg rekordott megdöntött, és valóban megnyitotta az utat számos fiatal popsztár előtt, akik aztán követték őt 

– fogalmazott egy másik. 

Tavaly halt meg

Mint ismert, és ahogyan arról mi is beszámoltunk Aaron Cartert 2022 november elején találták holtak a kaliforniai otthonában. A zenész mindössze 34 éves volt, a családja pedig úgy véli, a popsztár kábítószer-túladagolásban halt meg. A toxikológiai vizsgálat eredményére azonban még mindig várnak, így a  halálának pontos oka egyelőre nem ismert. Carter élete jelentős részben szenvedélybetegséggel és mentális problémákkal küzdött. 

(via)