A néha tinisztár, Aaron Carter, aki november 5-én, 34 éves korában halt meg tragikus körülmények között, úgy tudni nem hagyott végrendeletet

Nem írt végrendeletet 

A TMZ úgy tudja, az ügyvédei még korábban azt tanácsolták neki, hogy készítsen végrendeletet a fia, Prince szülétését követően, ám állítólag ez sosem történt meg. 

A kaliforniai örökösödési törvények értelmében Prince valószínűleg örökli apja birtokát, ugyanis az énekes a halálakor nőtlen volt. A kérdésben azonban a végső döntést Kalifornia államnak kell meghoznia, vagyis ez azt is jelenti, hogy a kisfia öröksége egyelőre kétséges. Viszont a legtöbb amerikai állam, köztük Kalifornia is, azt az útmutatást követi, hogy ha egy egyedülálló személy végakarat nélkül hal meg, azonban van gyermeke, akkor ő örökli a hagyatékot. 

Bonyolult helyzet 

A helyzetet viszont bonyolítja, hogy a gyermek jelenleg nem az édesanyjával, Melanie Millerrel van, ugyanis a Los Angeles megyei Gyermek- és Családügyi Osztály kiemelte az otthonából a 11 hónapos gyermeket, akit Melanie anyjánál helyeztek el. 

Aaron Carter holttestére egyébként a házvezetőnője talált rá, a halálának pontos okát még nem határozták meg, ugyanis a halottkém további vizsgálatokat rendelt el, így még hónapok telhetnek el addig, amíg kiderül, mi is okozta pontosan a zenész halálát. 

(via)